Hae
Jannina Niskala

Kuka on Minis With Style sivun takana

Hei tässä sitä nyt ollaan ensimmäisen blogipostauksen äärellä. Tätä blogia on toivottu Instagramin tueksi missä Minis With Style on tähän mennessä toiminut. Täällä pystyn enemmän kertomaan meistä ja meidän tyylistä plus kaikesta mitä kahden vuorotyöläisen perheessä sattuu ja tapahtuu.

Kuka minä olen?

Olen siis Jannina 33 -vuotias kahden tytön äiti ja vaimo. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja työskentelen anestesiahoitajana leikkausosastolla. Perheessä vipeltää mukana myös labradorinnoutaja Mila ? Me asutaan tällä hetkellä pienellä kylällä nimeltään Pusula mutta ollaan juuri laitettu meidän talo myyntiin ja toiveissa on muuttaa Lohjan keskustaan lähemmäksi työpaikkaa ja lasten vuorohoitoa.

Pakkaa tulee sekoittamaan myös meidän vanhempien opiskeleminen työn ohella. Mies suorittaa jo opintoja avoimessa yliopistossa ja minä hain juuri Lohjan Laureaan liiketalouden koulutusohjelmaan. Eli pientä palapeliä tiedossa ja lupaan luovia ratkaisuja, koska tukiverkostoa meillä ei juurikaan ole.

Eloise

Olen myös ollut lastenvaateyrittäjä eli minulla oli muutaman vuoden tuossa Eloise niminen verkkokauppa, jonka suljin loppukesästä. Ompelen edelleen paljon vaatteita omille lapsille ja itselleni. Ja tämä ompeluharrastus tulee näkymään myös täällä varmasti.

Lastenvaaterakkaus

Intohimo lastenvaatteita kohtaan syttyi vasta oikeastaan toisen lapsen kohdalla. Meille on tullut niin paljon ihania kotimaisia lastenvaatemerkkejä, jotka tuottavat eettisesti valmistettuja vaatteita ja kankaita. Osa valmistaa tuotteet Suomessa ja osan suunnittelu on Suomessa mutta valmistus sitten muualla Euroopassa. Itselleni oli Eloisen aikana erityisen tärkeää tuottaa vaatteet Suomessa ja käyttää luomukankaita. Onneksi tämä on tärkeää myös monelle muulle kotimaiselle vaatemerkille.

Toki meidän vaatekaapista löytyy myös muita ulkomaisia merkkejä ja myös perus markettivaatetta. Mutta kyllä merkkivaatteiden kierrättäminen eli eteenpäin myyminen kirpputorilla on helpompaa ja itsekin ostan valtaosan vaatteista käytettynä. Tuntuu että perus heman vaatteet ei kelpaa kenellekään edes ilmaiseksi.

Mutta ehkä tässä ensimmäiseksi postaukseksi tarpeeksi infopakettia teille. Kysyä saa ja pitää jos jokin asia askarruttaa ja saa ehdotella uusia aiheita postauksille.

2 kommenttia

  1. Johanna/ kangaskorjaamolla kirjoitti:

    Onnea blogitaipaleelle. Nyt ekan kerran yhdistin nämä kaksi merkkiä, Eloisen ja Minis with Style, kumpaakin olen kyllä seurannut. Blogitekstin aiheiksi voisin ehdottaa mitä olet oppinut toimiessasi lastenvaateyrittäjänä. Oletko jäänyt kaipaamaan omaa vaatekauppaasi?

  2. minis_with_style kirjoitti:

    Oi tämä olisikin hyvä aihe kirjottaa. Kiitos ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.