Hae
Jannina Niskala

Tunteiden vuoristorata

Toissapäivänä meillä oli näyttö meidän kotona ja he viihtyivät jopa 1,5h talossa ja kaikki näytti sen puolesta hyvältä. Ja mikä parasta saimme tarjouksen..

Tarjous

Eli siis meidän koti on ollut nyt myynnissä kolme  viikkoa ja saimme ensimmäisen tarjouksen. Sellaisen tarjouksen että pystyimme sen hyväksymään heti. Aloimme varovaisesti juhlimaan ja miettimään omaa tarjoustamme seuraavasta kodista mikä meillä oli valmiiksi katsottuna. Me ei uskallettu koskaan kuvitellakkaan että meidän koti menisi kaupaksi näin nopeasti mutta kaikki näytti menevän nappiin juuri oikealla tavalla.

Uusi koti

Teimme siis tarjouksen uudesta talosta Lohjalla. Haluamme muuttaa Lohjalle lähemmäksi meidän työpaikkaa ja lasten päiväkotia. Voitaisiin luopua toisesta autosta kokonaan ja meidän arki sujuisi paremmin kun kaikki toiminnot olisivat lähellä tai ainakin lähempänä kuin nyt. Saimme lopulta sovittua hinnasta tulevan talon myyjän kanssa ja kaikki tuntui sujuvan kuin rasvattu. Välillä mietin kyllä että onkohan tämä nyt liian hyvää ollakseen totta. Mutta kerrankin, ajattelin että en vaivu negatiivisiin fiiliksiin ja uskon nyt täysillä tähän. Että me muutetaan, huippua!

Koko viime yön minä unissani sisustin uutta kotia ja olin mielessäni valinnut maalit ja muut mitä sinne taloon piti tehdä  ennen kuin kannetaan tavarat sisälle. Tänään illalla käytiin metsässä kävelyllä  ja löydettiin suppilovahveroita,  paistoin ne ja laitoin herkut leivälle. Samalla soittaa välittäjä ja kertoo huonoja uutisia. Meidän talon ostaja ei ollut saanut lainaa. Ensin ajattelin et tää on pakko olla vitsi. Mutta ei se ollut. Kuka ihme tarjoaa talosta rahaa, tekee siis virallisen tarjouksen ilman että on edes kysynyt pankista onko heillä edes varaa saada lainaa ??  Siis tämä on se joka minua ihmetyttää. Meillä muuttoaikeet lähtivät siitä että ensin kysyimme pankista lainaa ja selvitimme raha-asiat kuntoon.

Pettymys ja epätoivo

Kirjoitan tätä nyt aika sekavin fiiliksin,koska vielä hetki sitten oltiin onnemme kukkuloilla suunnittelemansa lasten kanssa yläkerran makuuhuoneiden nukkumisjärjestystä sun muuta. Ja nyt pari tuntia tästä ilmoituksesta mielen valtaa vain mahtava vitutus, joka estää melkein verenkierron päässä.

Mutta onhan tässä vielä mahdollisuus että he saavat lainaa jostain toisesta pankista. Ja hei jos sinä ostaja luet tätä niin saatte ton meidän toisen auton vaikka kaupanpäälle niin ei siihen mene rahaa sitte. Vanha ja elämää nähnyt se on mutta kyllä siell eteenpäin pääsee ja peruuttaakkin pystyy ? yhtään ei olla epätoivoisia.

Tämä myyminen on kyllä henkisesti aika vaativaa ja kuluttavaa. Toivotaan nyt vielä, että tämä kääntyy parhain päin ja pääsemme muuttamaan Lohjalle. Toivoa pitää olla aina ja laitoin mä loton vetämään et jos sieltä tulis pelastus.

– Jannina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.