Hae
Jannina Niskala

Projekti mammakilot

Kun lähtötilanne oli väsynyt ja turvonnut kahden lapsen äiti vielä kesällä niin ai että nyt on asiat paljon paremmin. Tiedostin kokoajan että en todellakaan ole samoissa mitoissa missä olin ennen lapsia ja lasten välissäkin jopa. Ellenin syntymän jälkeen motivaatio treenata oli kova ja sainkin aika nopeasti kropan entisiin mittoihin. Kunnes tulin uudestaan raskaaksi Ellenin ollessa vain 8kk ikäinen. Islan syntymän jälkeen keskityin vaan uuteen harrastukseeni eli käsitöihin, joka kehittyi ihan yritykseksi asti. Ei mua kiinnostanut liikunta, ei sitten yhtään. Vaikka kokoajan olo oli huonompi ja turvonneempi.

Fiilistelyä Kreetalla

Muutoksen aika

Heräsin todellisuuteen nyt viime kesänä kun lopettelin Eloisea ja huomasin kaipaavani liikuntaa. Ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen halusin liikkua ja pitää itsestäni huolta. Lisää pontta tähän toi se että minusta oli otettu muutama järkyttävä kuva Kreetalla rannalla ja ne nähtyäni mun teki mieli itkeä. Mutta nyt asiat on siis paremmin ja ilokseni muutkin ovat huomanneet sen.

Turvotus poissa

Tein ruokavalioon muutoksen elokuussa ja jätin kokonaan pois siis gluteenin ja maidon. Vaikeaa se tuntui olevan alussa, koska ihan kaikessa on maitoa ja viljoja. Mutta kun oppii etsimään oikeat tuotteet niin melkein kaikelle löytyy myös se gluteeniton ja maidoton versio. Olo vatsassa on hyvä ja balanssissa. Pari kertaa olen testannut viljat ja todennut, että ei enää ikinä. Sanotaanko suoraan, siitä tulee jäätävä monen päivän ribbe ja mistään ei meinaa tulla oikein mitään.

Elokuun lopussa, ruokavaliota noudatettu about 1kk

Se paino!

Paino on pudonnut kivasti. Lähtötilanne oli 70,5kg ja nyt tänä aamuna vaaka näytti 66,9kg eli tämän ketkinen tilanne on -3,6 kg mutta paino on ollut myös alempana reilu viikko sitten. Mulla tuppaa paino elämään aikapaljon ja no pakko myösntää että viikonloppuna söin suklaata. Ja juu ihan maidollista versiota, joten no vatsassa sen taas tuntee. Mutta kuinka huippu fiilis tuli kun siivosin vaatekaappia ja vedin jalkaan kesällä viimeksi päällä olleen farkut. Ne oli isot!! Roikkuivat joka paikasta ja lörpöttivät. Ne housut lähtivät kierrätykseen, wuupwuup!

Tavoite olla näin upea taas joskus

 

Pienet asiat tuovat todella paljon energiaa lisää elämään ja huomaan jaksavani paremmin. Mulla on myös kotona maailman parhaat personal trainerit, jotka viihtyivät todella hyvin Aplicon lapsiparkissa eli Omppulassa. Koska tänään meinasin työvuoron jalkeen kurvata vain kotiin mutta onneksi tytöt muistivat että mihin sitä pitikään mennä. Huippu juttu. Tavoite on näyttää hyvältä ja tuntea olonsa hyväksi. Plus vaikka sitä painoa ei sais tuijottaa niin kyllä mä sen haluan sinne 63kg missä olen ollut ennen lapsia.

 

-Jannina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.