Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Väsyneen äidin pelastus (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Hennan kauneuskulma

Sis. Alennuskoodin

Koska viimeksi olet käynyt kasvohoidossa?  tähän en osannut edes vastata, kun menin Hennan kauneuskulmaan viikko sitten lauantaina. Tässä kun eletään ruuhkavuosia ja kiire tuntuu olevan kokoajan ja joka suuntaan. Ensimmäinen mikä unohtuu on, minä itse! Sitä tuntuu että venyy ja paukkuu lasten ja perheen vuoksi mutta itsestään on jotenkin vaikea pitää huolta. Miksi? Nyt kannustankin kaikkia väsyneitä äitejä varaamaan ajan paikalliseen kauneushoitolaan johonkin ihanaan  kasvohoitoon. Pääset hetkeksi pakoon pimeää ja märkää säätä makaamaan (lue: nukkumaan) pedille, jossa sinusta pidetään huolta ja lähdet kotiin hehkeänä ja rentoutuneena. Kaikille Lohjalaisille ja miksei muillekkin vinkkinä, että koodilla Jannina15 saat -15% alennusta marraskuun aikana varatuista kasvohoidoista Hennan kauneuskulmasta

Timanttihionta

Menin Hennan hoiviin avoimin mielin ja hän oli sitä mieltä että iholleni tekisi hyvää timanttihionta sellaisella erityisellä laitteella. Minulla on teininä ollu paha akne. Siis olin pizzanaamojen kuningatar ja akne ei ollut vain kasvoissani vaan myös rinnassa ja selässä. Käsin silloin paljon kosmetologikoululla mekaanisessa ihonhoidossa ja ei hitto kun se teki kipeetä. Siksi en ole juurikaan enää mekaanisen puhdistuksen ystävä. Söin tuolloin monia antibioottikuureja ja niiden jälkeen vihdoin sain Roaccutan kuurin jonka söin sitten jopa kaksi kertaa peräkkäin koska ensimmäinen kerta ei auttanut. Nyt sitten aknesta on jäljellä epätasainen iho eli arvet. Arvet ei onneksi ole mitenkään järkyttävän näkyviä eikä ne juurikaan häiritse minua.

Ihon lähtötilanne

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille ja koska hoito kuorii hellästi ihon pintaa pääsevät kaikki hoitavat aineet vaikuttamaan paremmin. Sarjahoitona timanttihionnassa kannattaa käydä viikon välein ensin neljän viikon ajan ja sitten ylläpitohoidossa 4-6kertaa vuodessa. Minä pääsin nyt yhteistyön merkeissä sarjahoitoon muutaman kerran ja meinaan jatkaa kyllä ylläpitohoitoja ehdottomasti.

Inlei ripsien taivutus

Henna taivutti myös minun todella suorat ripset myös pikkujoulukuosiin. Kestotaivutus kestää ripsissä 5-8vk ajan ja samalla ne värjättiin mustalla. Taivutusaineet eivät ainoataan taivuta ripsiä, vaan ne ravitsevat ja paksuntavat ripsiä pitkäkestoisesti. Ripsiväriä ei välttämättä tarvitse laittaa ja vaikka laitankin ripsaria pikkasen arkena töihin niin ripset ei räpsähdä samointein takaisin suoriksi niin kuin aiemmin.

Ripsientaivutushäkkyrät

Tässä näette eron

Massada sensitive skin

Henna pakkasi minulle mukaan myös massadan tuotteita mitä hän käyttää hoitolassaan. Sain mukaani kasvojen puhdistuaineen, joka rauhoittaa ihoa ja on hellävarainen puhdistumaito. Sen lisäksi sain suihkutettavan kasvoveden. Ja tämä oli minulle uusi juttu. Ihan loistava ajatus ett kasvovesi suihkautellaan iholle eikä sen levittämiseen tarvita esimerkiksi pumpulilappuja. Ekologista eikö! Kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää meriprebiootteja, laventelia ja kamomillaa. Kasvoveden jälkeen iholle tottakai kosteusvoide eli sensitive skin cream. Voide pehmentää, rauhoittaa ja kosteutaa tehokkasti ihoa. Sisältää kamomillaa, porkkanaa ja meriperäisiä prebiootteja. Ja näitä olen nyt käyttänyt viikon ajana enkä halua vaihtaa pois ollenkaan.

Kaupallinen yhteistyö Hennan kauneuskulman ja Massada finlandin kanssa

-Jannina

Kaupallinen yhteistyö: Hennan kauneuskulma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.