Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Luv North – Suomalaista designia kierrätyshopeasta

Kaupallinen yhteistyö: Luv North

Vuonna 2017 olin aloittelemassa omaa pientä yritystä Eloisea. Tein ihania vaatteita lapsille ja aikuisille. Lopulta vaatteiden lisäksi tuotin suomalaisten kuosisuunnittelijoiden kanssa erilaisia kuosikankaita omiin mallistoihin ja kotiompelijoille. Ihan yrityksen alkuaikoina kävin Espoossa eräänlaisessa infotilaisuudessa aloitteleville yrittäjille. Infossa oli puhumassa eräs erittäin näppärä nuori yrittäjä, joka puhui todella inspiroivasti yrittäjyydestä ja erilaisista luovista aloista. Hän oli Laura Paananen,  nainen Luv Northin takana. Hän on nainen, joka on myös monessa muussakin mukana. Silloin jo tutustuin Luv Northiin, suomalaiseen korubrändiin, joka tekee uskomattoman kauniita koruja kierrätyshopeasta.

Link bracelet

Side collection

Siksi olinkin todella onnellinen ja otettu että minua pyydettiin Luv Northin brändilähettilääksi.  Ja sainkin juuri ennen joulua ihanan paketin ja paketissa oli tämä aivan hurmaavan yksinkertainen Link käsikoru, josta minulle tuli heti mieleen juuri ottamani tatuointi vasempaan kyynärvarteen. Link koru kuvastaa minulle yhdessä olemista äärettömästi, aivain kuten tatuointi, jossa on lasteni nimet, yritykseni symboli ja ääretön yhdistettynä ihanaan värikkääseen sulkaan.

Koko Side collection on tarkoitettu kestävän sinulla ikuisesti mukana. Luv Northin ihanat korut tehdään ja suunnitellaan kaikki suomessa eli todellista kauneutta pohjolasta. Minä itse käytän vain hopeisia tai valkokultaisia koruja ja niissä minun mielestäni näkyvät pohjolan kylmyys ja kauneus. Ja vaikka k’ytän ammattini takia vähän koruja niin tämä Link koru on kyllä, koru joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Link kulkee minulla varmasti mukana vielä pitkään.

 

SIDE by side, piece by piece. 

Delicate Side Collection stays

by your side forever and

is an anthem for all the

crossing paths you have taken.

Do not be afraid to explore

the unknown. The entire Side

Collection is hand made

from recycled silver in Finland.

Wear them your way.

 

Ja me haluamme Luv Northin kanssa tarjota teille lukijoille alennuskoodin, jolla saatte heidän koruistaan -10%

Koodi on JANNINAXLUV

Link koru oli mulle aivan täydellinen. Käy sinä katsomassa www.luvnorth.com mikä koru olisi sinulle täydellinen loppuelämäksi.

Kaupallinen yhteistyö: Luv North

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.