Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

90 päivää ilman herkkuja – alkaen tänään!

Kaupallinen yhteistyö: MT personal training
*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi vuosi ja uudet kujeet, eiks niin? Minulla menee aina välillä vähän höpöksi tuo herkuttelu ja saatan syödä karkkia melkein joka päivä jossain muodossa. Mutta nyt, koska on uusi vuosi ja vuosikymmen on aika katkaista kierre. Eli sovittiin juuri miehen kanssa että ollaan 90 päivää ilman herkkuja ja mättöruokaa.

kierteen katkaisu

Tämähän kuulostaa iha siltä kun lähtisin katkolle aina tasaisin väliajoin mutta niin se kohdallani näköjään toimii. Olen aina tietyn ajan kiltisti ilman ja vointi on sikahyvä ja sitten syystä tai toisesta alan herkuttelemaan ja kierre jää päälle. Tätä voi kyllä hyvin verrata addiktioon, koska sitä tämä on. En ole koskaan ollut ihminen jolla on karkkipäivä kerran viikossa ja herkuttelu pysyisi kohtuudessa. Olen ennemmin ihminen jolla on kaksi asentoa ON ja OFF ja nyt hetkellisen ON vaiheen jälkeen on aina vääntää nappula OFF asentoon.

eli 90 päivää ilman herkkuja

Tänään on päivä numero yksi ja viimeinen päivä on maaliskuun 30. päivä. Herkkuja saa syödä ensimmäisen kerran sitten 31.3.2020. Katsotaan miten käy herkkuperseelle. Yleensä ensimmäiset 3-4 päivää on pahimmat ja kun on päässyt muutaman kerran kieltäytymään houkutuksesta se alkaa olla rutiinia.

Eilen päätin syödä herkkuja sitten oiken olan takaa, koska olihan se viimeinen päivä ennen tätä herkkulakkoa. No onnakei olin iltavuorossa töissä eli herkuttelu ei mennyt ihan överiksi mutta nyt olo on aika kauhea. Söin dominosuklaalevyn ja tv mix salmiakki pussin melkein kokonaan itse. Ja koska en ole pitkään aikaan syönyt maitotuotteita tai gluteenia niin tuo suklaa oli aika mojova annos. Nyt vatsa on turvoksissa niin että näytän ihan kun olisin raskaana ja suoliston murina ja mölinä on kova. Tiedän kuitenkin että se helpottaa pian.

vaakalukema 1.1.2020

Tämä lukema yllätti kovasti, koska olin olettanut että se olisi niin paljon enenmmän kuin mitä vaaka äsken näytti. Paino on 68,8kg ja tästä on hyvä lähteä myös Suurin Muutos elämänmuutokseen mukaan. Suurin Muutos alkaa 6.1.2020 eli ihan kohta. Ja minä pystyn tarjoamaan teille lukijoille tämän ihanan Monnan ja Tuukan valmennuksen hintaan 49e (ovh79e) koodilla: MINISTYLE

Eli jos sinulla on myös samanlaiset aikeet ryhdistäytyä ja haluat mukaan kokonaisvaltaiseen muutokseen niin kannustan lähtemään mukaan tähän. Minäkin olen siellä saamassa ohjeita kokonaisvaltaiseen muutokseen ja ennenkaikkea odotan uusia ruokaohjeita. Asiakkaiden kokemukset aikaisemmasta valmennuksesta ovat huikeita ja voit käydä niitä lukemassa www.suurinmuutos.com.

Mulla on nyt jo ikävä suklaata ja sokeria… ääääääääääkk..

Kaupallinen yhteistyö: MT personal training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.