Hae
Jannina Niskala

10 faktaa minusta – outoja juttuja vai ihan tavallista?

Olen aina pitänyt itseäni melko tavallisena ihmisenä mutta löytyy minusta myös paljon hassuja yksityiskohtiakin. Minkälaisen kuvan sinä olet minusta itsellesi muodostanut?

Kuka minä oikein olen?

 

  •  Olen syntynyt ja asunut aina Helsingissä ja kehä 1:sen sisäpuolella 

Kunnes päätettiin jättää pääkaupungin tomut ja muutettiin Jyväskylään vuonna 2015. Jyväskylään siksi, koska miehen perhe asuu pohjoisessa niin ajateltiin sen olevan kätevä paikka. No siellä ei viihdytty vaan muutettiin 8kk jälkeen Pusulaan. Nyt olisi haussa talo tai rivari Lohjalta tai Espoosta, kunhan ensimmäiseksi saadaan myytyä tämä meid’n koti.

Kuvaaja: Aawee. Minä ja meidän tytöt

  • Minulla on neljä siskoa ja yksi veli

Ja yksikään heistä ei ole niinsanotusti kokonainen sisarus. Äidin puolelta minulla on isosisko, pikkusisko ja veli ja heidän kanssaan olen viettänyt lapsuuteni. Isän puolelta minulla on kaksi pikkusiskoa ja heidän kanssaan tutustuin vasta teini-ikäisenä ja nyt ollaan läheisiä.

  • Olen tanssinut melkein koko elämäni

Aloitin tanssimisen lasten satutanssissa pienenä ja ala-asteella kävin tanssiluokkaa Kaisaniemen ala-asteella. yläasteella aloitin discotanssin ja parhaimman ystäväni kanssa aloitettiin kilpailemaan discoduolla ja viimeiset kisat olivat 2012 Tanskassa EM kisat johon osallistuin naisten soololla. Lukion kävin Sibelius lukiossa tanssiluokalla ja sain siellä ensikosketuksen klassiseen tanssiin. Tanssiharrastuksen parista meille on jäänyt huikea ja tiivis porukka naisia, joiden kanssa ollaan edelleen todella läheisiä vaikka ei tarpeeksi usein nähdäkkään. DANCE ACTION!!

Estonia open cup 2012

  • Puhun paljon itsekseni, itselleni ja itseni kanssa

Olen tehnyt tätä niin kauan kuin muistan ja jossian vaiheessa teininä olin sitä mieltä että olen yksinkertaisesti vain hullu ja koitin lopettaa sitä tapaa. Mutta sittemmin olen hyväksynyt asian (hulluuteni) ja jatkanut ihan normaalisti. Ehkä se on jokin tapa käsitellä erilaisia asioita. En tiedä 🙂

  • Hiukseni on värjätty esimmäisen kerran neljännellä luokalla

Ja sen jälkeen ne ei ole olleet oman väriset koskaan kokonaan. Tyvestä joo on kasvanut oma mutta aina siinä on ollut jotain raitaa tai muuta väriä mukana.

Sairaanhoitajaminä

  • Ensimmäinen työpaikkani oli kukkakaupassa maljakon pesijänä

Juu pesin siis maljakoita aina koulun jälkeen ehkä kolmena päivänä viikossa ja sain palkkaa huikeat 6e/h. Sen jälkeen olen ollut kaupan kassalla, turvatarkastajana, lähihoitajana, lastenhoitajana ja sairaanhoitajana. Ja yrittäjänä olen toiminut myös ja minulla oli oma lastenvaatemerkki ja verkkokauppa.

  • Rakastan herkkuja ja karkkia ja pullaa ja sokeria ja jäätelöä ja ja ja

Tämä on ehkä tullut jo aiemmin selville teille 🙂 Voisin elää herkuilla.

  • Aloitin käsitöiden tekemisen tai ompelemisen vasta n. 3v sitten 

Enkä ole käynyt siihen mitään kouluja. Toki koulussa olen tykännyt käsitöistä ja ollut niissä hyvä mutta nyt vasta olen innostunut omepelmisesta todella. On ihanaa tehdä itse vaatteita itselle ja lapsille.

  • Vanhempia minulla ei ole

Äiti on kuollut jo kohta 11 vuotta sitten ja isään en pidä juuri mitään yhteyttä. Välillä törmätään jossain siskon lasten juhlissa mutta siinä se.

  • Meillä on kaksi ihanaa lasta ja lisää ei tule

Olen miettinyt vakavasti sterilisaatiota mutta en ole niin innoissani siitä toimenpiteestä. Naiselle toimenpide on paljon suurempi ja riskit on suuremmat. Miehelle vasektomia tehdään polikliinisesti.  Tämän aiheen tiimoilta olen muuten ollut telkkarissa, kun meidän osastolla kuvattiin perjantai dokkaria vapaaehtoisesti lapsettomasta naisesta, dokkarissa hänelle tehtiin sterilisaatio. Olin anestesiahoitajana hänen toimenpiteessään.

 

Olenko mielestäni enemmän outo vai tavallinen? miten nämä kohtasivat sen kanssa minkälaisen mielikuvan olet minusta luonut?

 

Näitä olisi voinut keksiä vielä lisääkin. Yksi bonus: Olen todella kovaääninen ihminen. Nauran kovaan ääneen ja harvalta jää mun (hyvät!) jutut kuulematta :)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.