Hae
Jannina Niskala

Loma lähenee loppuaan – miten meni kotiloma?

*Sisältää mainoslinkkejä

Kohta on täynnä kaksi viikkoa talvilomaa kotona. Ja tosiaan kotona ollaan tiiviisti oltu perheen kesken. Välillä on ollut leppoisaa ja taas välillä hermoja on kiristänyt puolin ja toisin. On mahtavaa palata töihin ihmisten pariin. Olen sosiaalinen ihminen ja on ollut ikävä työkavereita keskustelemista aikuisten ihmisten kanssa. Ihan perusjuttu syödä ilman, että kukaan kiljuu sun vieressä on mahtavaa.  Tai näin minä muistelen sen olevan…

 

 

Kotona lomalla

Mutta kaikesta huolimatta oli rentouttavaa olla kotona lomalla. Ei ollut velvollisuuksia mennä minnekkään tai tehdä mitään. Ainoa velvollisuus oli olla lasten kanssa ja syödä. Kaupassa käynti hoidettiin yksin ja mahdollisimman paljon tavaraa kerrallaan. Pakko sanoa että ruokaa on mennyt paljon nyt kun kaikki syödään kotona.  Ja onneksi meillä on isämies joka tekee ruokaa, joka kelpaa myös lapsille. Minä olen tämän kaiken perusteella se huono kokki, joka on kykenevä ruokkimaan itsensä ja koiran maksimissaan. Eli huonoa palautetta on tullut.  Myös meidän talon 106 neliötä on meinannut käydä välillä pieneksi kaikille meille ja luojan kiitos meillä on oma 1000 neliön aidattu piha mihin voi mennä leikkimään. Ja ollaan käyty muutaman kerran myös paikallisessa leikkipuistossa missä ei käy juurikaan ketään muutenkaan.  Aikaa on vietetty ulkona ja onneksi säät suosivat alkulomasta. Nyt viimepäivät sää on ollut karmea ja tänä aamuna oli jopa lunta maassa. Onneksi se on sulanut pois!

Mieheni on leiponut paljon <3

 

Mitä minä olen tehnyt

Olen lukenut kirjoja bookbeatista, katsonut elokuvia ja sarjoja.  Ja tämä on sitä minun ekstraa mitä en juurikaan arkena kerkeä tekemään. Voin suositella teille kaikille sarjaa nimeltä The Affair ja Fifty shades of Grey kirjoja ja elokuvia. Huomaa kyllä että se oman ajan löytäminen on mennyt vaikeaksi kun kaikki ollaan samaan aikaan kotona ja kokoajan.  Sitä alkoi luovasti miettimään miten saa varastettua hieman omaa  aikaa vain itselleen. Saatoin mennä kodinhoitohuoneeseen laittamaan pyykkejä samalla katsomaan puhelimesta sarjaa. Napit korvilla ei kuulu muuta, kuin ohjelman äänet niin voisi hetken kuvitella olevansa ihan yksin.

Tällä viikolla on ollut myös muutamien kouluhommien palautuspäiviä ja niitä olen työstänyt melkein joka ilta tyttöjen mentyä nukkumaan.  On ollut luksusta opiskella ilman työtä ja haaveilen nyt ensi kevään mahdollisesta opintovapaasta. Saa nähdä onnistuuko se ja kuinka pitkästi sitä saa. Pääsisin ehkä tavoitteeseeni saada tutkinto kasaan 2- 2,5 vuodessa. Motivaatio on se joka minua ajaa eteenpäin vaikka paljon työtä tämä vaatii nyt ja pari seuraavaa vuotta. Ensi keväänä olisi tarkoitus aloitella opinnäytetyön tekemistä ja suorittaa 2. harjoittelu. Ensimmäisen harjoittelun suoritan omassa työssäni eli kirjoitan siitä raportin opettajalle kesällä.

Olen myös ommellut vähän kesävaatetta tytöille ja nettishoppaillut kesäkengät molemmille. Sain myös shoppailla miehelleni vaatteita, koska häntä ei niin vaatteiden osteleminen kiinnosta. Katsotaan jääkö niistä mitkään käyttöön vai lähteekö ne palautukseen.

Fit lehti tästä hintaan 24,90e viisi numeroa

 

tiktok

olen myös koukuttunut erittäin vahvasti sovellukseen nimeltä tiktok. Niin naurettavalta kuin se kuulostaakin niin ne kaikki videot ovat erittäin viihdyttäviä ja muutamia olen tehnyt itsekkin.  Siellä huomaa, että minun ikäiset milleniaalit ovat löytäneet sovelluksen ympäri maailmaa juurikin koronan takia ja porukka hakee tylsyyteen jotain viihdykettä. Ja viihdyttävää se juurikin on! 🙂 Kannattaa tutustua jos et tiedä mikä se on. Minut löytää sieltä nimimerkillä @janninaniskala

Pipoja lämpeneviin säihin

Ihana Lillalumin kaava tyttöjen teepaitoihin.

Lisää ihanuuksia kesäksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.