Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Hei vihdoin me muutettiin – Tästä tuli koko vuoden projekti!

Kaupallinen yhteistyö: H. Vaahtera Oy

Tasan vuosi sitten me päätettiin laittaa myyntiin meidän talo Pusulasta. Ajatus oli kyllä, että myynnissä tulee menemään aikaa mutta ei me ihan ajateltu että vasta vuoden päästä päästäisiin muuttamaan Lohjalle. Tai Lohjaa se Pusulakin on mutta tänne keskustan liepeille sieltä on 35km matka. Silloin kun ihastuttiin Pusulaan ei ihan ymmäretty mitä se välimatkan ajaminen oikeasti on ja miten vuorotyö ja kaksi lasta vaikuttaa kaikkeen. Mutta nyt me vihdoin muutettiin ja täällä on hyvä olla.

Nyt on ihanaa kun kaikki on lähellä ja töihinkin pääsee vaikka kävellen tai pyörällä!

 

muutettiin

Meidän uusi ihana koti!

 

vähän erilainen muutto!

Olen muuttanut elämäni aikana aika monesti, milloin isompaan ja milloin pienempään. Nyt oli ensimmäinen muutto omakotitalosta vielä isompaan omakotitaloon. Ja voi kuulkaa tavaraa on kertynyt vaikka aloitin pakkaamisen jo hyvissä ajoin sitä varten että voin käydä kaikki tavarat läpi ja heittää kirppikselle ja roskalavalle ne mitä me ei enää tarvita. Joten koska välimatkakin oli semmoinen ettei hirveen monesti viitti sitä ajella niin auton piti olla iso. Kaikki aiemmat muutot ollaan hoidettu kaveriporukalla ja muuten mutta nyt päätettiin antaa homma ammattilaisille. Meidän koko muuton hoiti erittäin ammattimaisesti Veikkolalainen perheyritys H. Vaahtera.

 

muutettiin

Näppärästi sujahti iso kuorma-auto portista sisään.

 

H. vaahtera oy on?

H. Vaahtera on tuore yritys, joka tarjoaa monenlaisia palveluita. Heiltä on mahdollista saada kuljetus- ja nostopalveluita esimerkiksi vaikkapa veneille. He hoitavat vuosien kokemuksella myös muutot yksityishenkilöille ja yrityksille ja heiltä saa lainaan myös muuttolaatikoita.  Heiltä on myös mahdollista vuokrata kausisäilytys- ja  lavahyllypaikkoja tai kysyä erilaisia varastointiratkaisuja.

Yritys on perustettu 2019 mutta itse yrittäjällä on kymmenen vuoden kokemus kuorma-auton ajamisesta ja kuljetuspalveluista palkallisena työntekijänä. Aluksi käytössä oli kuorma-auto ja pakettiauto mutta vuoden 2020 aikana on hankittu myös nosturiauto ja palkattu ensimmäinen työntekijä.

Muuton vaikein osuus oli olla tekemättä mitään!

H. Vaahtera arvostaa asiakkaitaan ja pyrkii toimimaan niin että asiakas on mahdollisimman tyytyväinen. He ovat asiakaslähtöisiä, luotettavia ja nopeita. Meidän muutto suoritettiin neljässä ja puolessa tunnissa ja meidän tavaroista pidettiin hyvää huolta.  Paikalle tultiin ajoissa ja homma hoidettiin sovitulla tavalla. Kertaakaan ei tarvinnut epäillä etteikö kaikki tulisi perille ehjänä. Vaikeinta tässä muutossa oli se ettei itse tarvinnut tehdä mitään. Mutta koska en pystynut olemaan vain paikallani niin kuvailin Tik Tok videoita siinä tyhjenevässä kodissa.

muutettiin

Sinne sujahtaa pienen omakotitalon tavarat!

Jossain vaiheessa ajattelin ettei ne tavarat vaan lopu koskaan.

muutettiin

Meillä oli osa tavaroista heidän muuttolaatikoissa ja osa vahvoissa pahvilaatikoissa.

 

vannomatta paras

Viimeksi vannoin etten enää koskaan muuta ja Pusulasta lähden vain jalat edellä. Mutta toisin kävi eli vannomatta paras! Mutta nyt voin luvata etten kyllä koskaan enää muuta ilman muuttofirmaa, en vanno mutta lupaan! Ja erittäin lämpimästi suosittelen firman palkkaamista hommaan jos tavaraa, tai välimatkaa on yhtään enempää kuin 10km. Itse ei tarvinnut stressata eikä kantaa. Ohjailin vain että mihin menee mitkäkin tavarat.

muutettiin

Huonekaluja suojattiin myös asianmukaisesti niin ettei tule kolhuja ja miedän telkkari kulki yhden muuttomiehen henkilöautossa yksityiskuljetuksessa 🙂

 

 

Jotta tästä olisi teillekkin vähän iloa niin jos olet suunnittelemassa muuttoa niin H. Vaahteralta saa loka- ja marraskuussa muutosta alennusta 100e, joten nyt kannattaa kysyä heiltä tarjous! Heidän sivuilleen pääset TÄSTÄ!

Varsinkin jos olet ruuhkavuosien syövereissä niin muuttaminen kannattaa antaa ammattilaiselle!

Kaupallinen yhteistyö: H. Vaahtera Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.