Hae
Jannina Niskala

Tasan 39 päivää opintovapaan alkuun!

Eihän tässä mitään päiviä lasketa mutta tänä aamuna olisi tämä päivä mukaan luettuna enää 39 päivää opintovapaan alkuun! Se tarkoittaa enää viisi viikkoa töissä täysipäiväisesti ja sen jälkeen saan omistautua täysin opinnoille. Tai no pyörii tuo perhe tässä mukana mutta kahdesta täysipäiväisestä hommasta putoaa toinen pois niin kyllä se helkkari vieköön helpottaa ja saan ehkä käytyä myös kuntosalilla jumpassa.

Onnellinen opintovapaan odottelija!

 

lukujärjestys

On pakko tehdä selkeä aikataulu eli lukujärjestys helpottamaan päiviä ja viikkoja. Ajattelin aloittaa aamun aina pienellä ulkoilulla, jotta aivot heräävät ja koirakin pääsee ulkoilemaan heti alkuun. Meillä hyvin luultavasti lapset tulee menemään päiväkotiin paljon säännöllisemmin kuin mitä tähän mennessä ovat olleet, jotta minä saan selkeiän rytmin opiskeluun. Saatan kuitenkin tehdä ehkä nelipäiväistä viikkoa niin ettei tyttöjen tarvitse olla ihan joka päivä päikyssä. Tarvitsee muuten muistaa tehdä uusi tuloselvitys, koska opintorahaa ei katsota tuloiksi ja yhden ihmisen tuloilla päiväkotimaksutkin putoavat nollaan. Sekin helpottaa, kun opintoraha on  kuitenkin pienempi kuin palkka.

Mutta koska tälläkin hetkellä määrättyjä luentoja on vain muutamana päivänä viikossa niin kaikki se muu ”luppoaika” pitää itse suunnitella selkeästi, ettei vaan käy niin että huomaan rötvänneeni kokopäivän tiktokissa ja mitään ei olla tehty. On ihan huikea ajatus, ettei kouluhommia tarvitse tehdä illalla lasten mentyä nukkumaan vaan saan opiskella valoisaan aikaan päivällä. Olen aiemmin kirjoittanut perheen ja opiskelemisen yhdistämisestä ja voit käydä lukemassa sen TÄSTÄ

Enää yksi kokonainen työvuorolista ja sen jälkeen vain yksi viikko ja loput (vapaata) ensi kesään asti!

 

työharjoittelu

Ensi keväälle olin suunnitellut mahdollisesti myös toisen harjoittelun joka kestää 3kk. Mutta koska maailman tilanne on mitä on niin olen harkinnyt myös harjoittelun lykkäämistä syksylle 2021 ja silloin minulla olisi myös enemmän jo valinnaisia kursseja suoritettuna. Mutta jokatapauksessa kesäkuussa palaan töihin ja pidän kesälomani ja sitten elokuussa tai syyskuussa jatkaisin mahdollisesti opintovapaata vielä.

Ah niin ihania markinoinnin opuksia. Kohta on jopa aikaa luke muutakin, kuin pakolliset sivut. Opintovapaalle on jo kerätty kirjalistaa!

 

opinnäytetyö

Tätäkin hirvitystä pitää alkaa suunnittelemaan, vaikka en ihan tiedä koska meinaan valmistua koulusta vielä. Mutta keväälle on syytä ottaa siiihen liittyviä kursseja jo niin pääsen eloittelemaan opparin metatyötä (eli mietin mitä helkkaria meinaan oikein tehdä). Ja hirvitys siksi, että edellisen opinnäytetyön olen tehnyt kuitenkin jo melkein 10 vuotta sitten ja silloin se ei mennyt ihan niin kirkkaasti maaliin mitä olisin toivonut mutta läpi meni ja olen tehnyt hyvän uran sairaanhoitajana. PSSST!!  viikon tipsi.. Kukaan ei ole sitä kysellyt sen jälkeen, kun se oli palautettu ja arvioitu. En tiedä sitten mitä se on tällä uudella alalla. Nyt luotan siihen, että olen vanhempi, kokeneempi ja oppineempi kuin viimeksi ja saan opinnäytetyöstäni hyvän arvosanan.

 

Saanen muistuttaa teitä myös Kauppakeskus Lohen Haavi Auki -tapahtumasta, joka starttaa huomenna ja mukana on monia hyviä tarjouksia. Me Lohen johtokunnan jäsenet startataan huomenna myös meidän asiakassegmentti -kysely ja ollaan paikalla ainakin perjantaina ja lauantaina kauppakeskuksessa. Itse pyörin kauppakeskuksessa lauantaina promoamassa kyselyä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme huikean 500€ lahjakortin S -ryhmän kauppoihin. Pääpalkinnon lisäksi arvomme 10 kappaletta 50€ lahjakortteja. Eikö kuulostakkin mahtavalta. TÄSTÄ pääset Haavi Auki -tapahtuman vituaaliseen tarjouslehtiseen.

Tiesitkö muuten, että Kauppakeskus Lohi on S-ryhmän ensimmäinen kokonaan hiilinegatiivinen kiinteistö!

 

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Tsemppiä opintovapaalle! On se ihanaa jos/kun saa mahiksen keskittyä kouluun kokonaan.

    • miniswithstyle kirjoitti:

      Kiitos. Niin on ihanaa. Varmasti kerkee myös rentoutumaan välillä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.