Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Apua kutisevaan atooppiseen talvi-ihoon – A Derma

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Lasten myötä tuli tutuksi erilaiset iho-ongelmat. Itsellä on lähinnä vain talvisin erittäin kuiva iho ja kortisonia vaativa päänahka mutta molemmilla tytöillä on ollut atooppista ihoa vauvasta lähtien koko kropassa. Samoin miehellä on ajoittain ihottumaa, joka vaatii hieman järeämpää rasvaa kutinan takia. Ja koska miehet ovat miehiä niin eihän se rasvaaminen ole aina niin itsestään selvyys. Onneksi lapset tykkäävät rasvata myös iskän ihoa, kun iskä ottaa rennosti kurkut silmillä. Saimme koko perheelle apua atooppiseen ihoon ja sen hoitoon.

 

A-derma voiteet soveltuvat kaikenikäisille

suojaa iholle

Saimme testiin A-Derman exomega control tuoteperheen rasvoja ja suihkusaippuan, joita saat ostettua itsellesi apteekista. Nämä tuotteet on tarkoitettu juurikin kuivalle ja atooppiseen ihoon suojaamaan ja vähentämään kutinaa. Voiteiden kosteuttava vaikutus kestää jopa 24h jolloin sitä ei tarvitse lisätä päivän mittaan. Rasvat ovat tuoksuttomia ja helppoja levittää iholle, eikä niistä jää tahmaista tunnetta pitkiksi ajoiksi. Tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia ja erityisesti luonnollisesti viljeltyä Rhealba – kauraa. Kaura tasapainottaa, korjaa ja rauhoittaa ihoa.

A-Derma Exomega control

 

lumiukkorasvaus on jäänyt historiaan

Meillä ei rasvata ihoa joka päivä vaan aina tarvittaessa ja varsinkin suihkun jälkeen (ehkä joka toinen päivä) on hyvä ottaa lasten kanssa rasvaushetki. Islan vauva-ajasta tutut lumiukkorasvaukset ovat onneksi jo historiaa, eikä lasta tarvitse enää dipata lääkerasvoihin niin usein. Huomattiin käytössä, että näillä tuotteilla ihosta tulee ihanan pehmeä ja sileä, myös kuivuus ja kutina vähenivät huomattavasti. Mies ei myöskään kaivannut enää allergialääkettä kutinan hoitoon. Exomegan Emollient lotion oli rasvoista se kevyempi versio ja lapset saivat hyvin levitettyä sitä itse iholle. Kahden vauhdikkaan tytön kanssa sitä oli myös vähän hiuksissa, lattiassa ja seinässä. Paksumpaa rasvaa eli Exomega Emollient balmia testattiin iskän kutisevaan ihoon hyvillä tuloksilla. Hyvinkin ärsyttävää kutinaa ei ole ilmennyt käytön aloituksen jälkeen.

Iho on pysynyt sileänä ja pehmeänä

 

sairaanhoitajan kädet

Minulla sairaanhoitajana kädet joutuvat kovalle koetukselle töissä. Jatkuva pesu ja nyt koronan takia laadullisesti muuttuneet käsidesit ovat olleet käsien iholle huonoja. A-Derman käsirasva on todella hyvä kosteuttamaan kuivia käsiä ja kynsinauhoja. Rasva imeytyy nopeasti mikä on sellainen ominaisuus mitä vaadin hyvältä käsirasvalta. En millään malta eikä ole aikaa odottaa rasvan imeytymistä muutamaa hetkeä pidempää. Pahimpiin kuiviin kohtiin käytän Dermalibour korjaavaa voidetta, joka sisältää kauran lisäksi kupari-sinkkiyhdistettä. Yhdiste korjaa pieniä ihorikkoja välittömästi ja rahoittaa ihoa. Minulla repaleiset kynsinauhat ovat voineet todella hyvin tämän rasvan ansiosta.

 

Lue myös aiempi tekstini: Ferritiini ylös vatsan kustannuksella!

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.