Hae
Jannina Niskala

Meidän joulun hittilahjat – Mitä pukki toi?

Tämä joulu on ollut hieman poikkeuksellinen joulu monelle, pukki ei käynyt monen luona ollenkaan vaan jätti lahjat ovelle tai yöllä kuusen alle. Meillä kävi tuttu pukki, jolla oli hyvin supistettu kierros normaaliin jouluun verrattuna ja hänen vierailunsa oli todella lyhyt. Pukilla oli maski kasvoilla mutta eipä se meidän tyttöjä häirinnyt. Nyt ajattelinkin vähän kertoa mitä pukki toi eli meidän joulun hittilahjat.

Hittilahjat

Rovaniemen joulumaisemat!

harkitusti lahjoja

Meillä on joka joulu ollut linjaus lahjojen määrään ettei tytöille hankita määrättömästi paketteja. En ole koskaan ymmärtänyt, että joillain määrä korvaa laadun. Minun äidillä oli sellainen ajatustapa, kunhan vain on järjettömän paljon paketteja. Mielummin muutama oikein toivottu lahja, vaikka vähän arvokkaampi sitten. Ellenin ensimmäinen joulu hänen ollessaan 6kk vanha meni vähän överiksi mutta sen jälkeen ollaan pysytty kohtuudessa. Tänäkin jouluna tytöt valitsivat joulun lelukirjasta melkein kaikki ja halusivat kaiken. Pitkin syksyä kuitenkin pyrittiin rajaamaan toiveet 3-5 lahjaan. Vaikka tulihan sitä huutoakin ettei sitä ja tätä tullut paketista vaikka oli toivottu. Mutta ne on unohdettu jo.

mitä ne hittilahjat olivat?

Ellenin ykköstoiveet oli saada Ellivauvalle vaatetta ja erityisesti keltainen sadevaatesetti ja kiiltävän hopea talvihaalari. Ne toiveet suuntasin selkeyden vuoksi suoraan kummeille ja sieltähän ne tulikin. Instagramiin laitoin eilen videon, jonka iskä kuvasi samalla kun Ellen kiljui ja huusi ja oli niin onnellinen juuri näistä vaatelahjoista. Hän oli toivonut myös muita vauvajuttuja ja vauva sai mm. sukkia, sukkahousuja ja kantorepun.

Islan toivelistalla oli tanssiva laama ja erinäisiä frozen juttuja. Villinä korttina ostin hänelle myös baby born nuken, jolla oli sininen glitter hame ja kruunu päässä. Hänet ristittiin oitis Elsavauvaksi ja tästä tuli todellinen hitti. Nyt molemmilla tytöillä on oma nukkevauva, jotka ovat syntyneet peräkkäisinä jouluina. Ihanaa kun tytöt leikkivät nukeilla niin kivasti yhdessä. Jännä juttu kyllä että meillä on ollut jo yksi baby born nukke, joka on saatu joskus Ellenin syntymän aikoihin muistaakseni mieheni työkaverilta ja se ei ole kiinnostanut juurikaan kumpaakaan tyttöä. Jotenkin tämä lahjaksi saaminen juuri hänelle itselleen on saanut hoivavietin syttymään todella. Ehkä pitää lahjoittaa se aiempi nukke eteenpäin, jollekkin vauvattomalle tytölle.

Hittilahjat

Joulupukki!

yhteisiä paketteja

Muutamia yhteisiä ja identtisiä paketteja tuli tytöille myös. Frozen sähköhammasharjat, jotka olivat erittäin mieluiset. Pehmoiset viltit, villasäärystimet, Frozen tarroja, tehtäväkirjoja ja pelejä. Mummi on erityisesti erikoistunut hankkimaan tytöille erilaisia oppi ja ilo kirjoja, kortteja ja pelejä. Pelejä ollaan keretty jo pelaamaan ja ne onkin mukavaa yhteistä ajanvietettä. Oppi ja ilo pelissä on aina se mukava opettavainen asenne ja aina jotain pientä jää takataskuun joka pelistä. Meillä melkeinpä jokainen paketti sisälsi lopulta hittilahjoja, vaikka Isla tomerasti ilmoitti jonkun kohdalla, että en minä tätä toivonut.

Ellivauva uudessa toppapuvussaan uudessa kantorepussa.

Itse sain ne mitä olin toivonut. Yleensä en hirveen suuria toiveita pyydä mutta melko vakiona on ollut jokin lahjakortti kauneushoitolaan tai kampaajalle. Sain lahjakortin kauneushoitolaan ja kirjan. Kirjallahan oli sellainen tarina että toivoin Obaman kirjaa sens uuremmin määrittelemättä, että kumman Obaman kirja. Olin itse ajatellut Barackin kirjaa mutta mieheni ajatteli Michellen kirjaa ja sen minä sain. Ei siinä mitään, sekin on varmasti mielenkiintoinen enkä ole sitä vielä lukenut.

Nyt takaisin joulun viettoon! Pakkanen kiristyy ja lunta riittää. Tänään siirryttiin Rovanniemeltä mummin luota Livolle Papan luokse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.