Hae
Jannina Niskala

Vuoden 2020 luetuimmat postaukset! – Top 5

Olen bloggaajana melko tuore tapaus ja Vaikuttajamedialla olen ollut vuoden verran. Aloitin bloggaamisen Lilyssä syyskuussa 2019 ja siirryin Vaikuttajamedialle joulukuussa 2019. Eli vasta oikeastaan tämän vuoden aikana olen päässyt sinuiksi kirjoittamisen ja bloggaamisen kanssa. Alunperin aloitin blogin kirjoittamisen Instagramin tueksi, kun kerrotavaa tuntui olevan enemmän mitä kuvapalveluun sai laitettua. Tarkoitukseni oli myös oppia Word Press alustan käyttöä ja SEO optimointia bloggaamisen ohella, koska ne ovat taitoja joita tarvitaan uudella alalla. Kokosin teille tämän vuoden luetuimmat kirjoitukset yhteen eli vuoden 2020 luetuimmat postaukset tulevat tässä.

 

vuosi 2020 tiivistettynä

Viidenneksi luetuin kirjoitus oli : Kohta on luovutuksen aika – Munasoluni ja minä!

Kävin luovuttamassa munasoluja tämän vuoden alussa ja juttu on kirjoitettu hormonihoidon aikana ja kerron tarkemmin hoidon etenemisestä ja miten keräys tullaan suorittamaan hoidon päätteeksi. Olen menossa uudelleen luovuttamaan munasoluja tammikuussa, kun minua pyydettiin tulemaan. Toivotaan että soluja saadaan samanalaisella menestyksellä talteen myös tällä kertaa.

 

Neljänneksi luetuin kirjoitus oli : Alanvaihto – ihanan pelottava tulevaisuus!

Tämä teksti on kirjoitettu kylläkin juuri ennen vuoden vaihtumista mutta otin sen mukaan. Tässä olen pohtinut alanvaihtoa ja sitä miten ihanan pelottavaa se on. Hypätä nyt vakituisesta työstä opiskelijaksi ja lähteä kohti uutta ammattia. Toki en ole vakityöstäni irtisanoutunut vaan olen nyt vihdoin opintovapaalla ja painan opintoja eteenpäin höyryjunan lailla, jotta unelmat toteutuisivat mahdollisimman nopeasti. Opiskeleminen kannattaa aina.

 

Kolmanneksi luetuin kirjoitus oli : AMK polkuopinnot – väylä opiskelemaan jos et menesty pääsykokeessa!

Olen hakenut tradenomi opintoihin kaksi kertaa pääsemättä sisään ja nyt oli aika alkaa opiskelemaan hinnalla millä hyvänsä. Aloitin opinnot tammikuussa 2020 polkuopiskelijana ja nyt olen elokuusta asti ollut tutkinto-opiskelija Laurealla. Tätä kannattaa kokeilla jos tuntuu ettei pääsykokeet mene hyvin.

 

Toiseksi luetuin kirjoitus oli : Apua kutisevaan atooppiseen talvi-ihoon – A Derma

Tämä on vuoden 2020 joulukuulta eli aika tuore yhteistyöpostaus A Derman kanssa. Kannattaa  käydä tutustumassa heidän tuotteisiinsa, jos kärsitte kuivasta, kutiavasta ja atooppisesta ihosta. Meille nämä tuotteet jäävät ehdottomasti käyttöön. Tämän kirjoituksen sijoitus yllätti, koska harvoin yhteistyöpostaukset ovat näin suosittuja kuten tämä.

 

Kaikkein suosituin kirjoitus oli : Olen sairaanhoitaja ilman voimassa olevaa työehtosopimusta!

Tämä kirjoitus nousi heti ilmestymispäivänään listan kärkeen kirkkaasti, koska aihe oli erittäin kuuma siihen aikaan. Elimme kuuminta korona aikaa keväällä ja meidän sairaanhoitajien työehtosopimusneuvottelut meni hetkeksi jäihin. Periaatteessa meillä oli kyllä vanha sopimus voimassa kokoajan mutta uutta ei saatu neuvoteltua. Hoitajia syytettiin mm. törkeiksi, koska kesken pandemian aletaan puhumaan palkasta ja vaatimaan sen korottamista. Ei ne palkkaneuvottelut pandemiasta johtuneet, vaan juurikin tästä sopimuksen päättymisestä. Nyt olemme sentään päässeet sopimukseen ja palkkaa korotettiin jopa 25e viime elokuussa.

 

suuria odotuksia vuodelle 2021

Tässä oli tämän vuoden luetuimmat postaukset ja ensi vuodelle minulla on suuria suunnitelmia blogin suhteen. Tarkoitus on kirjoittaa enemmän ja paremmin eli kehittyä tällä alalla paljon. Kerään myös mielelläni teitä lukijoita kiinnostavia aiheita ylös mistä voisin kirjoittaa enemmän. Mielelläni otan myös palautetta vastaan menneestä vuodesta ja vinkkejä tulevaan. Lukijoiden määrä  ja sivulataukset ovat nousseet tasaisesti eli en kirjoittele vain yksikseni ja omaksi huvikseni. Kiitos erittäin paljon kaikille mukana olleille ja toivottavasti jatkatte vielä tässä matkassa monta vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.