Hae
Jannina Niskala

Kevään opinnot – Kohti uutta ammattia!

Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti minun piti aloittaa opintovapaa vasta nyt tammikuusta mutta onneksi aikaistin sitä jo joulukuulle. Itse asiassa jos olisin ollut järkevä olisin aloittanut sen jo syksyllä mutta mitäpä sitä enää miettimään. Opinnot alkavat olemaan jo hyvällä mallilla ja suurin osa kaikista pakollisista kursseista alkaa olemaan jo suoritettuna. Kevään opinnot sisältävät vielä muutamia pakollisia kokonaisuuksia mutta pääosin nyt aletaan menemään markkinointi spesialistin opintopolkua pitkin vihdoin.

 

Kevään opinnot

Olen valinnut keväälle aimosatsin kursseja, koska opinnot on tarkoitus saada maaliin nopeasti. Onneksi nyt ei tarvitse enää töitä tehdä tässä samalla vaan palaan töihin kesällä sitten ja tottakai pidän vuosilomani pois kuleksimasta heinäkuussa. Eniten odotan valinnaisia opintoja koska siellä on tulossa brändin johtamista ja kehittämistä ja digitaalista kuvankäsittelyä. Onneksi kuvien käsittelystä photoshopilla on vähän jo kokemusta niin vion pommittaa opettajaa kysymyksillä muista adoben ohjelmista, kuten Illustratorista ja Indesignista.

Muutamia englannin kielisiä kursseja on taas niinkuin syksylläkin ja niistä en ole niin hirveän iloinen. Aiheet on mukavia kuten digital analytics and consumer insights ja internet business models eli ei niin selkeää ja vielä toisella kielellä, yh! Mutta kyllä niistä selvitään ja opitaan sitä tällä alalla käytettävää englantia paremmin. Lisää englannin kieltä on luvassa myös service business kokonaisuudessa eli service design, corporate social responsibility ja service business management. Aapuuuvaa! Ja heti nyt ensi sunnuntaina on service designin ensimmäisen tehtävän deadline.

kevään opinnot

Kevään opinnot on hyvä aloittaa uusi merinovillapipo päässä!

loma on todella ohi

Tässä ollaan saatu olla aivan poskettoman pitkällä joululomalla, koska viimeinen seminaari oli 18.12 ja silloin olimme jo joulun vietossa pohjoisessa. Siitä asti on lomailtu ja neulottu urakalla ja neuloosi jatkuu edelleen. Opinnot starttaavat tässä pikkuhiljaa vuoteen 2021 ja sunnuntaiksi viimeistään pitää opiskella materiaalia ja sitten on pieni tentti siitä tai quiz niin kuin monella kurssilla on tapana ne ilmaista. Ensi viikolla alkaa sitten jo ekat luennot verkossa ja starttaa meillä myös tämän kevään Vaikuttajamedian intensiiviryhmä, jes!

Katse alkaa olemaan myös vahvasti valmistumisessa ja ensimmäiset opinnäytetyötä tukevat kurssit on myös alkamassa eli sukelletaan tutkimus- ja kehittämismenetelmien mukavaan maailmaan. Tämän kurssin olisin saanut hyväksiluettua jo aiemmasta tutkinnostani mutta ajattelin ettei tietojen päivittämisestä voi olla haittaa tässä tapauksessa. Eli katse tiukasti myös opparia kohti, jonka aihe on vielä mysteeri minulle. Meillä jatkuu vielä keväällä syksyllä aloitettu projekti eli paikka on vielä Kauppakeskus Lohen johtoryhmässä ja nyt keväällä lähdemme hyödyntämään syksyllä tehtyjä ostajaprofiileja käytännössä.

Lue myös: Lupaus parantaa unta!

Ja Alanvaihto – ihanan pelottava tulevaisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.