Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Täydellinen muutos – uudet lyhyemmät hiukset!

Kaupallinen yhteistyö: Hiusmestarit

Joululomalla minulla alkoi kriisi oman tukan kanssa, kun katsoessani peiliin näin liikaa yhtäläisyyksiä oman äitini hiuksissa ja ulkonäössä. Rupesin siltä istumalta selaamaan vuosia taaksepäin ja miettimään että mikä muu tyyli minulle sopisi, kun hiukset on pitkään nyt olleet vaaleat. Ja voi niitä tyylejä on ollut monia, mustaa polkkaa, punaista, kuparia, otsatukkaa ja ilman, sinistä, violettia ja vaaleanpunaista. Muutamalta ystävältäni sainkin viestiä aiheeseen liittyen ja päädyin kuparin sävyyn ja otin heti yhteyttä toiseen ystävääni, joka on ennenkin värjännyt hiuksiani. Näin saimme aikaan uuden lookin, joka on täydellinen muutos edelliseen. Lue muutoksesta ja varaa oma aikasi niin saat alennusta koodilla.

 

lähtötilanne

Minulla oli puoleen selkään asti pitkä hyvin blondattu tukka ja tyvestä puskee tasaisen nopeasti tummaa perussuomalaista harmaan sävyistä maantietä. Kesällä laitoin jonkinverran suoravärejä hiuksiin ja silloin se oli milloin minkäkin värinen ja tykkäsin punertavasta sävystä paljon. Se saa kasvoille ihan erilaisen hehkun, kuin mitä kylmä blondi tuo. Varasin siis oitis ajan Hiusmestareille missä ystäväni Ellu työskentelee ja kerroin mitä olin suunnitellut omille hiuksilleni. Laitan yleensä muutaman kuvan etukäteen, jotta kampaaja osaa ideoida jotain valmiiksi. Edellisenä iltana sain viestiä, että nyt idea on pälkähtänyt selkeänä hänen mieleensä mutta saisin jännittää sitä vielä seuraavaan päivään.

Pitkään hiukset ovat olleet tämän suuntaiset.

Ehdottomasti halusin pituutta leikata reilusti pois, koska hiukset kasvavat ihan älytöntä vauhtia ja kuukaudessa tulee reippaasti yli sentti. Ja siihen trimmaukseen oli aihettakin, koska blondaaminen kotona tai kampaajalla harvemmin tekee hiuksesta ainakaan parempikuntoista. Eli kuivat latvat saivat luvan lähteä.

täydellinen muutos

Luotan Elluun sataprosenttisesti ja annoinkin hänen tehdä hiuksilleni sen mitä hän oli suunnitellut. Pituus leikattiin long bob mittaiseksi eli se yltää hartioille ja menee kiinni ponnarille. Värisuunnitelma olikin sitten hieman eksoottisempi. Oikealle puolelle laitettiin jakauksen kohdalle vaaleampi palkki, jota sävytettiin ihanan hattaraiseksi aprikoosin ja ruusukullan sävyillä. Ja muu tukka värjättiin tummemmalla kuparilla, joka haalistuu mukavasti sitten vaaleammaksi kupariksi. Väripalkki on kuulemma kuumintahottia ja onhan Jannika B:lläkin hiuksissaan sellainen. Ystäväni totesi että tuollainen Cruella De Vil raita ! No voi sen niinkin ilmaista. Jakauksen paikkaa vaihtamalla lookki vaihtuu heti tummemmaksi tai jos jakauksen asettaa avan keskelle tulee toiselle puolelle vaalea ja toiselle tummempi. Ihanan monia tyylejä tällä saa aikaan, ei kerkeä ihan heti kyllästymään.

Ellen rupesi itkemään kotona kun äitin hiukset on niin lyhyet. Mutta onneksi tähän muutokseen totuttiin nopeasti!

täydellinen muutos

Täydellinen muutos

palkkiväri ja long bob

Tyytyväinen asiakas!

täydellinen muutos

Ja todellinen luonteeni pääsi valloilleen 🙂

Ja nyt se mitä lupasin teille heti alussa niin saatte -15% alennusta Hiusmestareilta kampaamopalveluista poislukien hiustenpidennykset koodilla JANNINA15 ja koodi esitetään siinä vaiheessa, kun varaus on vahvistettu netissä niin sen jälkeen voi laittaa viestiä vielä varausta koskien. Jos varaat ajan puhelimitse niin mainitse koodi siinä vaiheessa. Pitäjänmäen Hiusmestareilla työskentelee useampi taidokas ja ammattitaitoinen kampaaja ja alennuksen saa heiltä kaikilta. Aivan mahtavaa eikös? Hiusmestareilta saa myös ekokampaamopalveluja ja heillä on osaamista kasvisärjäyksiin, savivaalennuksiin ja ekohoitoihin, kannattaa käydä tutustumassa heidän verkkosivuihinsa. Nyt kaikki freesaamaan hiusväriä ja leikkausta.

Käy lukemassa myös yhä jatkuvasta neuloosista ja ihanista palmikkosukista!

Kaupallinen yhteistyö: Hiusmestarit

6 kommenttia

 1. myprojectisme kirjoitti:

  Oooooh, ihanat!! En olisi arvannut tällaista värimuutosta 🙂

  //jenni
  https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi/

  • miniswithstyle kirjoitti:

   Joo vähän meinasi jännittää, koska Ellu ei suostunut kertomaan etukäteen että mitä on suunnitellut. Oltiin molemmat tyytyväisiä että lhdinmukaan tähän muutokseen 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Mageet, sopii sulle tosi hyvin. Sulle kyl sopis minkä mittainen tukka tahansa.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Vitsi miten kauniit! Mun pitäisi myös käydä kampaajalla tekemässä jotain tälle harakanpesälle…:D

  • miniswithstyle kirjoitti:

   No nythän kuule varaat Ellulle ajan niin se tekee sun tukalle taikoja ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.