Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Kuivaa ja herkkää ihoa hoidetaan talvella enemmän

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Meillä oli loppuvuodesta kokeilussa A-Derman voiteita ja ne todettiin melkein heti erittäin hyvin sopiviksi meidän tyttöjen ihoille. Silloin kerroin ettei enää ole ollut tarvetta rasvata joka päivä kuivaa ja herkkää ihoa mutta nyt pakkaset ovat vaikuttaneet ihoon niin paljon, että rasvaus tulee suorittaa molemmille joka ilta. Varsinkin nyt kun tytöt käyvät uimassa säännöllisesti. A-Derman uusi sprayrasva pelastaa tilanteet jossa rasvaus pitää suorittaa nopeasti tai haluaa vain tehdä sen helposti.

kuivaa ja herkkää ihoa

Meillä spray on otettu hyvin vastaan.

 

meillä kuivaa ja herkkää ihoa joutuu hoitamaan talvella enemmän

Meidän tytöillä oli pienempänä molemmilla paljon atooppista ihottumaa ja sitä jouduttiin hoitamaan paljon ja monia erilaisia tuotteita kokeiltiin niiden vuosien aikana. Molempien ihot ovat voineet pitkään hyvin ja monessa atooppikkoperheessä tuttu lumiukkorasvaus on ollut historiaa jo pitkään. Rasvausta suoritettiiin monesti jopa useita kertoja päivässä, jotta saatiin kuivuus ja kutina pysymään poissa. Viime jouukuussa tutustuimme ensimmäistä kertaa A-Derman tuotteisiin ja ne ovat niin tehokkaita ettei sitä tarvitse käytää kuin kerran päivässä.

Nyt kun pakkanen on paukkunut myös etelässä niin erityisesti Ellenin iho on ollut kovilla. Kämmenselät ovat olleet välillä niin kipeät että peseminen ja rasvaaminen sattuu. Aloitettiinkin nyt pesemään hänen käsiään A-Derman Exomega control suihkuöljyllä ja kuivuus ei ole päässyt enää niin pahaksi ja rasvaus ei satu enää. Ja vinkkinä tähän jos tuntuu että iho on mennyt rikki niin ei kannata laittaa raskasta voidetta niihin, koska se usein kirvelee. Saman sarjan käsivoide on ollut tähän mennessä ainoa joka ei aiheuta huutoa ja itkua. On kamalaa katsoa, kun toinen itkee kipeitä käsiä niin paljon.

kuivaa ja herkkää ihoa

Sprayn levittäminen on nopeaa ja mukavaa lapsienkin mielestä.

 

kuivaa ja herkkää ihoa

Pullo toimii joka suunnasta eli ei haittaa vaikka joutuisit suorittamaan akrobatiaa saadaksesi kaikki paikat rasvattua.

helppo sprayrasva

Aluksi kokeiltiin että ruiskutetaan rasvaa suoraan iholle mutta meillä lapset eivät siitä tykänneet, koska se tuntui niin kylmältä iholla. Mutta niinkin voi tehdä ja siitä nopeasti levittää. Meillä pullo on pöydällä ja siitä saa nopeati ja kätevästi lisää rasvaa kädelle ja se levittyy iholle nopeasti ja imeytyy hyvin. Meillä tätä sprayta käytetään paksumpien voiteiden ohella ja tätäkin tarvitsee levittää vain kerran päivässä. Monet tätä kyselivät instagramin puolella, kun julkaisin kuvan Ellenin kuivista käsistä. Näitä saa ilman reseptiä apteekista ja suosittelen käyttämään myös sarjan suihkuöljyä kylpiessä niin iho ei kuiva suihkussa niin pahasti. Ihmettelin pitkään että miksi Ellen ei yksinkertaisesti halua mennä suihkuun. Pesulle meneminen alkoi olemaan vähän jo pakottamista kunnes nyt oikeilla tuotteilla sekin on mukavampaa. Nyt kun suihkussa on käytössä myös öljy niin iho ei kuivu ja kipeydy samalla tavalla.

Lisää tietoa tuotteista saat TÄSTÄ linkistä! Ja voit käydä lukemassa edellisen kirjoitukseni näsitä tuotteista TÄSTÄ!

kuivaa ja herkkää ihoa

Kaupallinen yhteistyö: A-Derma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.