Hae
Jannina Niskala

Apua lapsellani on vauvakuume!

Ellenin hoivavietti on ollut erittäin kovana nyt muutaman vuoden ja tänäänkin Ellivauvaa ollaan kyyditty mukana pitkin leikkipuistoa ja Elli on päässyt liukumäkeen ja keinumaan. Ei siinä mitään, ihanaa seurata, kun toinen on niin tohkeissaan. Mutta asiaan on tullut nyt toinen näkökulma. Hän haluaa meille oman oikean vauvan! Saan toistuvasti kyselyitä, että koska meille voidaan hankkia vauva jota hän pystyisi hoitamaan. Ja en väitä etteikö se ihana ajatus olisi minunkin päässäni käynyt, näky kun isommat siskot hoitaa pienempää ja hellivät ja halivat. Ellenin vauvakuume alkaa käymään suurilla kierroksilla.

 

Ellen haluaa meille oman oikean vauvan!

 

Ellenin vauvakuume

Vauvakuume nytkähti kovasti eteenpäin, kun Ellenin kummitäti sai vauvan. Ja hänet nimitettiin heti heidän pikkuveljekseen ja vierailulla vauvaa halutaan hoitaa kokoajan. En tiedä mistä tytöt keksivät, että vauva olisi heille pikkuveli mutta niin kauan kun minun ei tarvitse enää lisääntyä niin saavat kutsua vaikka kaikkia naapuruston vauvoja sisaruksikseen. Nyt kyselyjä alkaa tulemaan yhä useammin minulle: miksi meille ei tule uutta vauvaa? voisiko meille tulla vielä yksi vauva? Ellen on jopa luvannut hoitaa vauvan kokonaan paitsi vaippoja ei kuulemma vaihda 🙂 Olemme nyt katselleet instagramista Hiljailan tiliä, jonne on juuri syntynyt pieni vauva isosiskon hoivattavaksi. Ja täällä ollaan niin kateellisia. Isla ei tunnu kiinnittävän niin huomiota tai ei tuo sitä niin kovasti esille. Mutta Ellen on aivan sydän sykkyrällään, kun hän näkee vauvoja.

vauvakuume

Ellenillä on vauvakuume!

 

äitillä ei ole vauvakuumetta

Toisinaan huomaan kyllä ajattelevani, että olisihan se ihanaa saada vielä yksi vauva. Mutta lähteä nyt kokonaan alusta siihen rumbaan, vaipat ja imetys ja puklut ja niskapaskat…. Ei kiitos! Nyt meilläkin on molemmat tytöt parin vuoden päästä koululaisia ja he ovat kokoajan itsenäisempiä lapsia. Olen nauttinut omasta ajasta ja esimerkiksi siitä ajatuksesta, että tytöt pärjäävät kohta pieniä aikoja yksin kotona. Voi piipahtaa nopsaa kaupassa tai jumpassa, eikä tarvitse olla lapselle hoitajaa tai toisen vanhemman kotona. Samalla lasten itsenäisempi oleminen myös jännittää kovasti. Kohta ne pitää päästää menemään yksin kouluun ja kavereille. Saan soitella perään, että missä sitä luuhataan. Tulevaisuudessa illalla odotellaan, koska teinit suvaitsee saapua kotiin. Ekat bileet ja ekat kännit. APUA! voinko sittenkin pitää tytöt pieninä nuppusina kotona äitin kanssa.

 

vauvakuume

Vaikka onhan nää aika ihania nöpösiä <3

 

Meille ei tosiaan enää vauvoja varmastikkaan tule mutta saatan pyörähtää kesällä vielä viimeisen kerran Ovumialla luovuttamassa munasoluja ennen, kuin olen siihen liian vanha. Yläikäräjä 35 -vuotta, kun tulee täyteen elokuussa. Tehkää muut vauvoja ja tuokaa niitä hoitoon ja näytille meille, Ellen hoitaa kyllä hellästi kaikkia bebejä.

Seuraathan meidän elämää myös Instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.