Hae
Jannina Niskala

Onnenpäivä – monta huikeaa tapahtumaa!

Eilinen oli kyllä melkoinen onnenpäivä, vaikka se alkoi ihan tavallisena työpäivänä leikkausosastolla mutta se päättyi lopulta riemunkiljahduksiin. Enpä olisi aamulla osannut arvata mitä päivä tuo tullessaan, koska niin moni täysin erilainen ja toisistaan riippumaton asia loksahti täydellisesti paikoilleen.

 

onnenpäivä

 

neliapila sinetöi onnenpäivän!

Päivä alkoi siis ihan normaalisti töissä, ei mitään kummallista. Muutama polviskopia ja pääsin kotiin klo15. Työpäivän aikana sain sähköpostia työllisyysrahastosta, että työnantaja on lähettänyt heille aikuiskoulutustukeen liittyvän työnantaja lomakkeen. Syksyn opintovapaan raha-asiat ovat siis hoidossa. Kiva juttu! Pääsin kotiin niin meillä oli keppariesteiden maalaaminen kovassa vauhdissa pihalla. Minulla oli varattu yksi palaveripuhelu iltapäivälle ja sanoin liittyväni maalauspuuhiin hetken päästä.

Palaverissa sovin yhden Suomalaisen tunnetun yrityksen kanssa somehommista alustavasti nyt kesän ajaksi ja sitten katsotaan jatkoja sen suhteen. Ihan huikea homma, pääsen tekemään oman somen lisäksi myös muille sisältöä. Mahtava homma! Tässä vaiheessa mietin, että no tämähän päivä menee mukavasti. Lähdimme maalausprojektin jälkeen kävelylle koko perheen voimin. Samalla päivitin ja vilkuilin sähköpostia, koska olemme nyt kaksi viikkoa odotelleet tuloksia New Yorkista Global Case Competitionista. Ei mitään vieläkään! Kävelyllä olin näkevinäni maassa jotain. Ja jäin tutkimaan sitä hetkeksi. Ja kyllä löysin elämäni ensimmäisen neliapilan ja muutaman askeleen päästä löytyi toinen hiukan pienempi. Ajattelin, että hitsi tämän on pakko olla jokin merkki!

 

onnenpäivä

Kuvakaappaus meidän presentaartiovideosta

 

aina vaan paranee

Pääsimme lenkiltä kotiin ja huomasin sähköpostissa viestin tulevalta terapeutiltani ja hän kertoi Kelalta tulleesta päätöksestä eli koska aloitetaan? Jes koko kevät sitä oltiin odotettu ja nyt sitten se vihdoin alkaa. Postilaatikossa oli myös B lausunto lääkäriltä ja oli mielenkiintoista lukea se ja samalla teki mieli repiä kamala tekstinpätkä palasiksi. Totta joka sana mutta silti tekee pahaa. Tiedän että oman lapsuuden käsitteleminen alkaa nyt, rankkaa se tulee olemaan mutta nyt vihdoin saan ehkä välineitä sen käsittelemiseen.

 

olin jo luopunut toivosta saada postia jenkkilästä

Selasin illalla sohvalla TikTok videoita läpi ja mietin kokoajan, että kohta meen nukkumaan. Seuraavana päivänä olisi taas yksi suuri päivä, koska esittelen opinnäytetyöni suunnitelman seminaarissa ja opponoin  toista työtä myös. Siinä hullunhauskojen videoiden lomassa Teams ilmoittaa uudesta viestistä… Avaan sen… Anni kirjoittaa: ME VOITETTIIN!!!!! Olin hetken ihan WTF ja rupesin etsimään reittiä koulun sähköpostiin ja kyllä siellä oli onnitteluviesti Dekaani Kenneth S. Rhee:ltä. Me oikeesti voitettiin kansainvälinen bisness kilpailu, Global Case Competition, jossa piti analysoida striimauspaleluiden nykytilaa ja tulevaisuutta. Viikossa tuotettiin 3 sivuinen raportti, presentaatio ja video. Mikä onnenpäivä!!

 

The judges were quite impressed with the combination of high-quality analysis and creativity in your presentation, especially given the short duration for preparation!

onnenpäivä

Nazareth College tulee julkaisemaan työn omalla verkkosivullaan ja meille pidetään virtuaalinen palkinnonjakotilaisuus. Siis aivan uskomatonta, että me Laurealaiset voitettiin tämä kilpailu. Mukana oli monia arvostettuja kouluja ympäri maailmaa ja me mentiin ja voitettiin koko homma! Onnitteluja on sadellut Laurean rehtoria myöten ja ollaan niistä todella kiitollisia. Me kirjoitetaan matkasta ja kilpailusta vielä artikkeli, joka julkaistaan ainakin Laurea Journalissa.

Muutaman tunnin päästä alkaa suunnitelmaseminaari ja toivotaav etten änkytä hirveesti sen aikana. Miksi nämä jännittävät aina näin paljon? Pitäisi saada varmaan jotain esiintymiskoulutusta, puhumiseen ja presentaatioiden pitämiseen. Tanssiminen ja hassutelu onnistuu liiankin hyvin, mutta puhuminen ihmisten edessä onkin ihan toinen juttu!

 

Lisää filiksiä voit seurata Instagramissa <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.