Hae
Jannina Niskala

30 Days Challenge – Tulosten aika!

Ilona Siekkisen 30 päivän haaste on saatu osaltani päätökseen ja tänä aamuna kävin läpi kaikki tulokset. 30 Days Challenge on ollut kuherruskuukausi minulle ja kuntosalille. Niinkuin olen aiemmin jo kertonut, minä olen ennen lapsia ollut kova käymään salilla ja treenasin monta vuotta tavoitteellisesti. Sitte tulivat lapset ja no ruuhkavuodet ja niin paljon muuta elämää, että liikunta muutti muotoaan. Viime kevään kaiken stressin jälkeen olo oli suoraan sanottuna hirveä. Paino oli noussut reilun vuoden aikana aivan liikaa ja nyt oli aika tehdä jotain.

 

30 days challenge

Salipirkko!

 

30 days challenge

Haaste on siis Ilona siekkisen verkkovalmennus ja lähdin mukaan, koska siitä oli niin paljon hyvää palautetta luettavissa somessa. Yksi mitä odotin kovasti, oli ruokareseptit. Olen aiemmin syönyt oman kiintiöni täyteen kuivaa kanaa ja riisiä, joten sitä en suostu enää syömään. Maitorahkankin olen ottanut nyt vasta takaisin elämääni. Reseptit olivat maineensa veroisia ja kokeilin niistä monia, paras oli kuitenkin helppo ja terveellinen makaronilaatikko ja snickers smoothie. En ole ruoalla kikkailija, vaan tykkään simppelistä ja helposta ruoasta.

Treeniohjelmista valitsin itselleni kolmijakoisen salitreenin ja liikkeet olivat simppeleitä, osa vanhoja tuttuja ja osa uusia. Palasin salille hieman epävarmana mutta nyt voin sanoa, että sain kiinni taas siitä fiiliksestä ja tykkään kovasti. Salitreenin ohella tein kaksi tai kolme aerobista viikossa plus kaikki muu aktiivisuus mitä päivääni kuuluu. Aerobiset olivat pääsääntöisesti reipasta kävelyä ja sh´bam tai salsaton jumpat paikallisessa kuntokeskuksessa. Perus päivänä minulla tulee askelia 10 000- 15 000, joten aktiivisuus on hyvällä tasolla.

 

No niitä tuloksia!!

Kävin vaakalla ekan kerran heinäkuussa ja silloin paino oli 76,3kg…… huh!! Sitten lähdin mukaan herkuttomaan elokuuhun ja haasteen alussa paino oli 74,4kg. Haasteen alussa otin myös kuvat ja mitat selventäään mahdollista muutosta, mikä ei aina näy täysin vaakan antamassa luvussa.

No nyt tänä aamuna juuri ennen reissuun lähtemistä otin painon ja kaikki samat mitat mita alussakin. Senttejä lähti reippaasti, enemmän mitä osasin oikeastaan kuvitella. Kaikki sentit yhteen laskettuna on -23cm!! Kaikkein eniten hävisi vyötäröltä (-5cm) ja lantiolta (-5cm), mikä on todella hyvä tulos. Olo onkin kyllä kiinteämpi ja siihen tähtäänkin kokoajan. Painon odotin laskevan enemmän ja toivoin pääseväni eroon viidestä ylimääräisestä kilosta mutta paino oli tänä aamuna 71kg, joka tekee tulokseksi -3,4kg. Eikä sekään ole siis huono tulos ja olen tähän todella tyytyväinen. Kuvista ja vaatteista sen muutoksen näkee hyvin joten tässä kuvat:

 

30 Days Challenge

Ennen ja jälkeen. En kuvatessa muistanut näköjään käden asentoa laitttaa samanlaiseksi.

30 Days Challenge

Siinä ne on ja onhan siinä muutosta havaittavissa. Kiitos koko haasteen porukalle huikeasta tsempistä ja matka jatkuu Ilonan Diet Gym valmennuksella ensviikon maanantaina. Nyt pidän rennon viikon ja lähden juuri kohta kohti lentokenttää ja koneella Sveitsiin! Vielä toi berberi nousee tuolta ylöspäin, kun näin vanhemmiten se tuppaa vajoamaan maan vetovoimasta alaspäin.

 

 

2 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Upeaa!

    Raikasta & tunnelmallista syksyä!?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.