Hae
Jannina Niskala

Opinnäytetyöni kyselytutkimus – Vastaa ja osallistu lahjakortin arvontaan!

Vihdoin opintojen loppu ja valmistuminen alkaa näkymään horisontissa. Aloitin opinnäytetyöni tekemisen loppukeväästä aiheanalyysilla ja suunnitelmaseminaarilla. Kesän pidin hiukan taukoa mutta nyt syksyllä starttasin toden teolla, koska muunmuassa tajusin syksyn oleva todella lyhyt. Kääk! Nyt vihdoinkin on kyselytutkimus laitettu niinsanotusti eetteriin ja se on auki 10.10.2021 asti. 

 

kyselytutkimus

Olin keväällä harjoittelussa Lasessorilla ja sain samalla heidät opparini toimeksiantajaksi.

 

kyselytutkimus

Kyselytutkimuksella on tarkoitus siis selvittää Lasessor brändin tämänhetkistä tunnettuutta ja saada muun muassa siihen kehitysehdotuksia. Ja nyt tutkimuskysymysten pyörittelyn ja operationalisoinnin (kauhea sanahirviö) jälkeen voisin sanoa, kyselylomakkeen kysymysten olevan valmiina. Ei se ollutkaan ihan helppo pala kakkua vain lätkiä kysymyksiä toisensa perään, koska jokaisella pitää oikeasti olla jotain arvoa tutkimuksessa. Pakko myöntää, että ensin ajattelin tämän olevan ihan läpihuutojuttu. Kysymyksiähän on helppo keksiä, no ei ollut ihan niin iisipiisi.

Vaikka tämä on siis jo toinen opinnäytetyö mitä teen, ei se tunnu yhtään sen helpommalta. Toki tähän vaiheeseen on hyvä mainita etten juurikaan muista edellisen teosta mitään tarkkoja speksejä. Silloin tärkein päämäärä oli saada se valmiiksi, valmistua ja päästä töihin. Nyt kaikki tuntuu erilaiselta, koska minulla on kuitenkin korkea arvosanatavoite tähän ja en siitä hirveän mielelläni jousta.

 

kyselytutkimus

Koko koulutus on 210 op ja nyt on kasassa 193op. Opinnäytetyö on 15 op ja siihen vielä ammatillisten opintojen muutama piste niin kaikki on kasassa. Toki minulla on muutama kurssi vielä tässä, joten yli menee jonkin verran.

 

Nyt juuri en pysty keksittymään oikein mihinkään ja olo on, kuin sokerihumalaisella lapsella. Seurailen vastausten määriä ja odottelen muutamaakin puhelua. Kärsivällisyys! onko se jotain ruokaa?

Joten käykää vastaamassa kyselyyn, se ei ole pitkä eikä vie paljoa aikaasi. Tästä pääset kyselyyn ja kiitos paljon kaikille, jotka viitsitte vastata. Apunne on korvaamatonta <3

Tutustu myös aiempiin alanvaihtoa koskeviin postauksiini!

2 kommenttia

  1. Anita juntunen kirjoitti:

    En tunne koko brändiä

    • miniswithstyle kirjoitti:

      Toivottavasti vastasit myös kyselyyn, koska kaikki vastaukset ovat arvokkaita! Kiitos ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.