Hae
Jannina Niskala

Aika pysähtyä ja nauttia saavutuksista!

Aloitin kaksi vuotta sitten uudet opinnot kohti uutta ammattia markkinoinnin parissa. Väänsin sisulla ensimmäisen vuoden täysipäiväisen työn ohella ja toisen vuoden opintovapaalla. Nyt olen työllistynyt uskomattoman hienoon duuniin markkinointisuunnittelijaksi. Miksi en osaa nauttia tästä ja miksi en jotenkin uskalla juhlia menestystäni? Viekö joku sen minulta pois jos nyt hetken nautin ja taputan itseäni selkään tästä saavutuksesta. Voin sanoa, ettei opiskeleminen kahden lapsen ja perheen kanssa, ole mikään ihan helpoin rasti. Mutta minä pystyin siihen ja en edes valmistunut suoraan kortistoon tai jumittunut kaikesta huolimatta anestesiahoitajaksi. Nyt on siis aika pysähtyä ja nauttia hieman.

 

aika pysähtyä

 

aika pysähtyä

Nyt vaikka olen jo katsellut kaikenlaisia jatko-opintoja ja kursseja mihin sitten seuraavaksi, aion vähän höllätä. Uusi työ on jo itsessään niin iso harppaus eteenpäin, että sen kaiken omaksumisessa menee hetki. Eli toki työhön liittyviä koulutuksia tulee mutta ne saavat tällä erää riittää. Ei minun tarvitse olla mikään yli-ihminen, joka paahtaa tukkaputkella projektista toiseen. Pakko myöntää, että pysähtyminen tulee ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni eteen ja nyt meinaan sen toteuttaa.

Opinnäytetyökin lähtee eteenpäin, vaikka olisin halunnut sille tehdä vaikka ja mitä lisää. Nyt on pakko ajatella omaa jaksamista ja sitä, että olen jo päässyt tavoitteeseeni ja opparin arvosana ei muuta sitä miksikään. Eli hyvin luultavasti siitä työstä ei ehkä tulekkaan nyt nelosta mitä olin lähtenyt tavoittelemaan mutta so what!! Sitä ei kuitenkaan kysytä yhtään missään enää jatkossa niinkuin ei ketään ole kiinnostanut SH opparikaan. Yksikään taho ei ole sitä kysellyt sen jälkeen, eikä sen arvosana ole määrittänyt minun uraani sairaanhoitajana millään lailla.

 

valmistujaiset

Ajattelin alkaa suunnittelemaan itselleni valmistujaisjuhlia ensi vuodelle. Riippuen täysin tietenkin maailman sen hetkisestä tilanteesta, että saanko oikeasti mitään järjestettyä. Mutta kyllä meinaan juhlistaa tätä suurta ja merkittävää tapahtumaa elämässäni. Vielä en ole suunnitelmissani päässyt tämän pidemmälle mutta ehkä kotona kuitenkin. Ja jos en saa järkättyä juhlia kaikille yhdessä niin pyrin menemään kaikkien tärkeiden ihmisten kanssa vaikka syömään. Ja Anni hei! meidän pitää ottaa joku spessuviikonloppu vaikka Turussa ja juhlitaan tätä meidän matkaa.

 

aika pysähtyä

Saatan käydä nauttimassa heppaterapiastakin useammin!

 

Luethan myös:

Kaiken uuden oppiminen – Paniikki!

Lasten ruutuaika – Mikä on hyvä määrä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.