Hae
Jannina Niskala

2021 Suosituimmat postaukset!

On aika hiukan muistella vuotta 2021 ja kokosin tähän viime vuoden suosituimpia postauksia. Lähdin kirjoittamaan blogia vuonna 2019 ja saman vuoden joulukuussa siirryin Vaikuttajamedialle bloggaajaksi. Eli kaksi vuotta on Vaikuttajamedialla takana ja toivottavasti vielä monta edessä. Olen nauttinut suunnattomasti tämän kirjoittamisesta, vaikka kynnys aloittaa oli todella korkea. Asetin silloin itselleni sellaisen tavoitteen, että kirjoitan vuoden ja jos kukaan ei lue niin lopetan. Sitä en onneksi kuitenkaan joutunut tekemään, koska teitä lukijoita on siellä useita tuhansia kuukausittain ja teille kuuluu tästä suuri KIITOS! Joten suosituimmat postaukset tulee tässä, mitä on luettu eniten vuonna 2021.

suosituimmat postaukset

Kuva: Nitah Photography

Mistä kaikki lähti

Aluksi homma lähti lastenvaateharrastuksesta ja siitä nimi Minis With Style onkin lähtöisin. Lapset kasvavat ja elämä muuttuu, joten lastenvaateharrastus jäi vähemmälle ja aloin opiskelemaan uutta ammattia itselleni. Sen nostaminen blogin keskiöön oli hyvä päätös ja olen saanut paljon kiitosta, että olen avannut tätä matkaa paljon. Samalla olen saanut jäsenneltyä omia ajatuksiani opiskelemisesta ja jakanut tietoa ja tarjonnut vertaistukea perheellisille opiskelijoille. Koska hei! unelmat ovat tehty tavoiteltaviksi ja jos haaveilet toisesta työstä, itsesi kehittämisestä ja opiskelemisesta, niin ehdottomasti kannattaa hakeutua kouluun. Ja jos ei pääse pääsykokeiden kautta niin polkuopinnot ovat erittäin hyvä tie edetä tutkinto-opiskelijaksi.

 

Nyt ne suosituimmat postaukset

Aloitetaan häntäpäästä eli kymmenenneksi luetuin oli tulokset Ilona Siekkisen 30 päivän haasteesta. Ja ei vitsi olin niin´tyytyväinen itseeni tuolloin, koska voin pitkästä aikaa todella hyvin. Mutta hommahan meni loppujen lopuksi ihan läskiksi, koska minulla on tapana reagoida kaikkiin suuriin muutoksiin niin, että lopetan liikkumisen. Ja niin kävi tälläkin kertaa uusi työ, oppari ja kaikki stressi niin söin vaan karkkia sohvalla ja no lihoin. Onneksi olen pikkuhiljaa saanut taas rytmistä kiinni ja onhan minunkin pakko oppia elämään uuden arkirytmin kanssa ja pidettävä itsestäni huolta.

Yhdeksänneksi suosituin postaus koski DIY merinovillakauluria jonka neuloin lapsille. Olin vuosi sitten jouluna erittäin syvällä neuloosissa ja sen aikana syntyikin monta pipoa, sukkia ja kaulureita.

Kahdeksantena luetuimpien listalla oli meidän suosituimmat lastenvaatemerkit. Monilta osin samat merkit on edelleen meillä suosiossa. Eniten kuitenkin edelleen meillä tytöt käyttävät minun tekemiäni vaatteita ja nykyään myös ostetaan enemmän perus Lindexiä ja H&M. Mahtavaa myös, että meidän Prismaan on tullut myyntiin Blaan lisäksi myös Papun vaatteita.

Seitsemäntenä listalla oli pitkään ykköspaikkaa pitänyt kirjoitus polkuopinnoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Koska itse en päässyt pääsykokeiden kautta tutkinto-opiskelijaksi niin polkuopinnot tarjosivat minulle tien tradenomiksi. Jos sinulla on jo yksi korkeakoulututkinto niin uudelleen opiskelemaan pääsy on vaikeampaa kuin silloin ensimmäisellä kerralla. Polkuopinnot kannattaa pitää mielessä!

Kuudenneksi suosituin postaus oli DIY joululahjoista, jonka kirjoitin vuosi sitten jouluna. Se nousi tänä vuonna joulukuun luetuimmaksi kirjoitukseksi ja toivottavasti siitä on ollut apua, kun olette suunnitelleet joululahjoja.

suosituimmat postaukset

Uuteen vuoteen lähdetään myös pikkasen vaaleammassa lookissa.

Suosituimmat postaukset top 5

Viidenneksi luetuin oli siitä, kuinka me maalattiin yläkerran laminaattilattia vaalean harmaaksi. Ei haluttu alkaa vaihtamaan ihan hyväkuntoista laminaattia uuteen, vaikka se olikin väritykseltään karmea. Ja hiukan tutkittuamme asiaa löydettiin meille hyvä ratkaisu, eli maalattiin lattia. Nyt maali on ollut lattiassa reilun vuoden ja toki siinä näkyy elämisen jälkiä. Parasta kuitenkin, että paikoitellen se muistuttaa lautalattiaa, kun laminaattien raot ovat tulleet näkyviin. Paikoitellen maalipinta kaipaisi pientä korjaamista varsinkin lasten huoneessa mutta se on helppo maalata vain päälle samalla maalilla.

Neljänneksi luetuin kirjoitus oli, kun ilmoitin saaneeni töitä! Olin varautunut henkisesti siihen, että joudun hetkeksi palata takaisin hoitoalalle vielä tammikuussa. Tiesin, että työnhaku uudelle alalle voisi kestää pitkääkin. Mutta onneksi se ei kestänyt ja aloitin uudet työ marraskuun puolivälissä IAB Finlandilla markkinointisuunnittelijana. Saan tehdä nyt juuri sitä mitä olin lähtenyt opiskelemaan ja nyt on edessä paljon oppimista ja kehittymistä tällä alalla.

kolmanneksi suosituin postaus koski hoitoalaa ja sitä kuinka hoitoalalta katoavat hoitajat. Veikkaan, että pako hoitoalalta vaan kiihtyy kokoajan ja odotan koska päättäjät oikeasti aikovat asialle tehdä jotain. Olen nähnyt myös painajaisia siitä, että minut tullaan väkisin hakemaan takaisin töihin tai rokottamaan kansalaisia, siksi koska satun olemaan ammatiltani myös sairaanhoitaja. Ja periaatteessa se on täysin mahdollista, että minut velvoitettaisiin takaisin töihin joksikin aikaa. Se toki vaatisi sitä samaa valmiuslakia mikä oli silloin 2020. Tietenkin jos palkasta neuvotellaan niin voisin ehkä hetkeksi palata mutta veikkaanpa ettei siitä voida neuvotella yhtään. Samalla palkalla en vapaaehtoisesti lähde takaisin niihin hommiin.

Toiseksi suosituin oli itseasissa  vuonna 2020 kirjoitettu postaus Pirkan gluteenittomasta pullataikinasta. Se oli oikeasti tosi hyvää, eikä pullasta juurikaan maistanut gluteenittomuutta. Kannattaa oikeasti kokeilla jos gluteeniton leivonta tuottaa harmaita hiuksia.

Suosituin postaus oli ylivoimaisesti suosituin joulukuussa ja myös koko vuonna. Eli joulun ajan hyggelyä vuoden takaa, kun olin hyvin syvällä neuloosissa ja jaoin paljon neulottuja ihanuuksia myös teille. Kun neuloosi iskee sille ei voi mitään, on vain neulottava. Aloitin neulomaan ihanaa unikkoneulette tänä jouluna mutta kirjoneuleen tikapuutekniikka tökkii niin pahasti etten ole saanut otettua paitaa takaisin työn alle.

suosituimmat postaukset

Joulukuusen uudelleen järjestely. Ihana havukranssi!

Tästä kohti vuotta 2022

Koska vuosi 2021 oli kohdallani hyvä ellei erittäin hyvä. Sain koulun hommat melkein maaliin (vielä on muutama pieni tekninen juttu mitä en kerennyt tekemään ennen joululomaa) ja sain unelmieni työpaikan. Toivon vuodelta 2022 vähintäänkin samanlaista kehitystä ylöspäin niin ammatillisessa mielessä kuin ihmisenä. Toivon oppivani sijoittamaan ja säästämään rahaa paremmin mitä nyt ja aloitin myös opettelemaan Saksan kieltä. Se oli yksi koulun tavoite mutta, koska opintopisteiden määrä on rajoitettu niin en saanut kielten opintoja mahdutettua sinne ollenkaan. Mutta nyt on hyvä opiskella pikkuhiljaa, ihan vaan vaikka muutama sana päivässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.