Hae
Jannina Niskala
Kaupallinen yhteistyö

Juoksijan terveys ja jaksaminen

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Aloitin treenaamaan Paavo Nurmi puolimaratonille jo keväällä kun innostuin juoksemisesta jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Terveys ja jaksaminen ovat minulle olleet aina tärkeitä mutta, kun treenaa tavoitteellisesti ne korostuvat kummasti arjessa. En halunnut napata kaikkia mahdollisia pöpöjä ympäriltäni, joten rupesin panostamaan yhä enemmän myös vitamiinien ja lisäravinteiden laatuun.

 

terveys ja jaksaminen

 

Juoksijan eli minun terveys ja jaksaminen saa buustia puhdistamon purkeista

Hyvinvoinnin ja liikunnan tukena käytän mm. näitä Puhdistamon tuotteita. D -vitamiinia syön aina, vuoden ympäri, yli suomalaisten suositusten ja tässä on näppärästi 100 mikrogrammaa per kapseli. D-vitamiinin lisäksi olen opiskeluaikojen väsymyksen sumumuista lähtien syönyt B vitamiinia, koska uskon sen auttavan väsymykseen, uupumukseen ja sellaiseen tietynlaiseen aivosumuun mitä minulla on ollut ajoittain. En muutenkaan siis osaa syödä joka päivä niin monipuolisesti, että saisin kaikki mahdolliset ravintoaineet sieltä. Voi olla, että joku siihen pystyy mutta minä myönnän etten minä ainakaan muista tai jaksa aina panostaa siihen ruokailuun tarpeeksi. Nämä ja monet muut tuotteet ovat juuri nyt alennuksessa House Of Organic Luonnonkosmetiikka päivillä.* Pääset tästä katsomaan tarkemmin

 

Olen pystynyt treenaamaan ilman taukoja koko kesän

Ihmeellistä kyllä olen pysynyt terveenä koko kesän ajan vaikka lapset ovat olleet kipeenä muutamaankin otteeseen. Treenitauon jälkeen vireeseen pääseminen on aina vähän hankalaa ja siksi olenkin hirmu tyytyväinen, etten ole yhtään kesäflunssaa sairastanut. Pakko vähän koputtaa puuta, koska vielä ei ole Paavo Nurmea juostu ja vaikka ja mitä kerkeää kolmessa päivässä tapahtumaan. Lisäksi valitsin vielä House Of Organic verkkokaupan valikoimasta itselleni Puhdistamon Eliksiirin, joka olikin aivan uusi tuote minulle. Tuote sisältää pakurikääpää, reishiä, männynkuorta, siitaketta ja amlamarjaa, jotka sisältävät reilusti luontaista C -vitamiinia. C- vitamiini on yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka vaikuttaa lukemattomiin kehon reaktioihin. Sen luvataan vähentää väsymystä ja uupumusta (molempia löytyy) ja mikä tärkeintä se edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa esimerkiksi raudan imeytymisessä. Pipetillinen aamulla ja illalla nesteen kera huiviin ja I am good to go!

 

terveys ja jaksaminen

terveys ja jaksaminen

House Of Organic verkkokaupassa on paljon tarjouksia keskiviikosta sunnuntaihin ja vaikka löytäisit joka päivä jotain ostettavaa ei sinun tarvitse maksaa joka tuotteelle erikseen posteja. Koodilla: YHDISTÄ saat yhdistettyä kaikki tilaukset yhteen lähetykseen ja saat ilmaisen toimituksen. Nyt vaan selaamaan tarjouksia ja täydentämään vitamiini ja lisäravinne varastoja talveksi.

 

Lue myös edellinen postaus: Koiran luoma siivousmyytti on murrettu

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.