Hae
Jannina Niskala

Suojaus petti ja suunnitelmat muuttuivat!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tässä on nyt useampi vuosi menty ilman huolta ja eletty sen mukaan että tulee jos on tullakseen. No nyt se suojaus petti! Keskiviikkona tein testin ja kaksi viivaa ilmestyi heti ja vahvana. Millä tuurilla tämä tapahtuu kisaviikolla ja saan perua syksyn päätapahtuman tämän takia. 2,5 vuotta selvisin ilman koronaa ja nyt se päätti tulla keskarit pystyssä pilaamaan kaiken.

 

suojaus petti

Kuva: Ruusaphotography

perkeleen korona

Joo eli lapsen koulukaverilta tuli sitten napattua tauti meillekin. Teflon pinta on ollut tähän mennessä ehjä ja erittäin liukas. Ellenillä oli kuumetta YHDEN päivän viime viikon perjantaina ja sen jälkeen minä sain oireita sunnuntai illalla ja maanantaina jouduinkin pitämään ekan saikkupäivän. Tiistaina olin että joo tämä flunssa on niin nähty ja olen taas sielun ja ruumiin voimissa. No en ollut. Keskiviikkona oli laukut pakattuna työmatkaa varten mutta iltapäivällä nousi jälleen lämpö ja tein testin. Ne viivat tuli testiin heti ja hyvin vahvana. Ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Ilmoitin pomolle, et minusta ei ole nyt työmatkalle. Tänään ilmoitin myös Vantaan Maratonin järjestäjille, etten pääsekään osallistumaan tapahtumaan.

 

Nyt pitää vähän harjoitella tätä lepoa

Koska olo on ollut ihan jees koko tämän sairastamisen ajan. Okei on ollut kuumetta, väsymystä, nuhaa ja pikkasen yskää. Mutta pääsääntöisesti nämä on mulla aina jos on flunssaa. Ainoa mikä on tullut bonuksena, on ollut päänsärky mutta siihenkin on auttanut burana. Ihan olen joutunut harjoittelemaan lepäämistä ja sen myötä olen katsonut sarjoja ja reels videoiden loputonta virtaa. Nyt perjantaina tein osan päivää kyllä töitäkin, vastailin muunmuassa muutamaan sähköpostiin ja katsoin muutaman koulutustallenteen. Kaikkea tommosta kevyttä.

Sain jossain vaiheessa kaverilta ohjeen minkä mukaan kannattaa palata treenin pariin koronan jälkeen ja siinä mainitut kymmenen lepopäivää kuulostaa paljolta. En nyt heti lähde ens viikon maanantaina juoksulenkille mutta palailen kevyesti ehkä Feelhobbyn joogan ja venyttelyiden (* mainoslinkki) kautta takaisin mestoille. Huomenna ehkä uskaltaa mennä haistelemaan raikasta ilmaa ulos pienelle kävelylle.

 

suojaus petti

Kuva: Ruusaphotography

 

miten tästä nyt jatketaan?

Harmittaa todella, etten pääsekään starttaamaan huomenna Vantaan Maratonilla. Mutta suuret tsempit kaikille teille, jotka sinne menette juoksemaan. Toivottavasti ei sade ja tuuli haittaa juoksufiilistä kovin pahasti. Ensin olin sieltä mieltä, että laskettelen tästä suoraan talven peruskuntotreenin pariin ja seuraavat kisat sitten ensi vuonna. Mutta JOS vointi sallii eikä minulle tule mitään pumppu/keuhko-oireita niin saatan mennä juoksemaan sen menetetyn maratonini Helsinki Spring Maratonille kahden viikon päästä. Mutta tämä vain siis JOS ei tule mitään kummallisempia oireita lisää ja pääsen juoksemaan muutamat lenkit ennen sitä.

Sitten voin lasketella sinne peruskuntokaudelle ja vierailla ehkä jopa kuntosalilla. En ole salilla juurikaan tässä kesällä käynyt. Okei en siis ole sinne eksynyt kertaakaan lumettomana aikana. Salin lisäksi meinaan eksyä uimahalliin useammin kuin kerran talvessa. Tämä on lupaus! Suunnittelen samalla mihin kaikkialle meinaan ensi kesänä osallistua, näitä tapahtumia ja kisoja on todella hurja määrä.

Tästä voit lukea edellisen postaukseni.

www.janninaniskala.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *